Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Activiteiten

Ondersteuning en advies

Het Expertisebureau Diversiteit en Inclusie adviseert de faculteiten, expertisecentra en directies op het gebied van diversiteit en inclusie. Daarnaast voert het Expertisebureau D&I regelmatig overleg met bestuurders, portefeuillehouders, facultaire diversiteitscoördinatoren en diversity officers, klankbordgroepen, commissies en netwerken op het gebied van diversiteit en inclusie binnen de universiteit.

Trainingen

Trainingen bieden directe ondersteuning om bewustzijn te creëren en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om daadwerkelijk een inclusieve leer- en werkomgeving te realiseren. Het Expertisebureau D&I werkt hierbij nauw samen met de afdeling HRM en het ICLON. Ook kunnen op aanvraag maatwerk trainingen verzorgd worden.

Voorbeelden van trainingen voor medewerkers

Momenteel ontwikkelt de Universit Leiden de cursussen Inclusive Curriculum en Inclusive Pedagogy. Geïnteresseerd? Neem contact op via diversiteit@leidenuniv.nl.

Bijeenkomsten

 
Jaarlijks symposium

Het Expertisebureau Diversiteit en Inclusie organiseert jaarlijks voor alle medewerkers en studenten een symposium met lezingen en workshops, om kennis en bewustwording te bevorderen en om als gemeenschap bij elkaar te komen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.