Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Subsidies en prijzen

De Universiteit Leiden is betrokken bij verschillende subsidies en prijzen die initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie stimuleren.

ECHO Awards

Expertise Centrum Diversiteitsbeleid ECHO reikt jaarlijks een ECHO Award uit aan succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege hun ondernemende instelling, organiserend vermogen, actieve maatschappelijke betrokkenheid en constructieve aanpak in uitdagingen gerelateerd aan uitsluiting. De awards worden uitgereikt in de categorieën ECHO Award HBO, ECHO Award WO, Loyens & Loeff Tax and Law Award en Bèta Techniek Award. De winnaars worden beloond met een volledig verzorgde Summercourse van 6 weken aan UCLA in de Verenigde Staten.

ECHO Awards

Van Bergen Prijs

Het Van Bergen Fonds organiseert jaarlijks een prijsvraag voor studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden voor het beste plan dat de contacten tussen Nederlandse en internationale studenten bevordert. Deze aanmoedigingspremie is bedoeld om initiatieven te ondersteunen die op allerlei manieren een inclusieve leergemeenschap voor Nederlandse en internationale studenten te bevorderen.

Van Bergen Prijs

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.