Universiteit Leiden

nl en
Thema

Subsidies en prijzen

De Universiteit Leiden is betrokken bij verschillende subsidies en prijzen die initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie stimuleren.

ECHO Awards

Expertise Centrum Diversiteitsbeleid ECHO reikt jaarlijks een ECHO Award uit aan succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege hun ondernemende instelling, organiserend vermogen, actieve maatschappelijke betrokkenheid en constructieve aanpak in uitdagingen gerelateerd aan uitsluiting. De awards worden uitgereikt in de categorieën ECHO Award HBO, ECHO Award WO, Loyens & Loeff Tax and Law Award en Bèta Techniek Award. De winnaars worden beloond met een volledig verzorgde Summercourse van 6 weken aan UCLA in de Verenigde Staten.

ECHO Awards

Van Bergen Prijs

Het Van Bergen Fund ondersteunt studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden bij hun plannen om de contacten tussen Nederlandse en internationale studenten te bevorderen. De subsidie is bedoeld voor initiatieven die op allerlei manieren een inclusieve leergemeenschap voor Nederlandse en internationale studenten bevorderen.

Van Bergen Fund

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.