Universiteit Leiden

nl en
Dossier

JEDI Fonds

Wij erkennen dat medewerkers en studenten binnen de Faculteit Geesteswetenschappen vaak vindingrijke ideeën hebben over hoe wij ‘het beter kunnen doen’. Het Justice, Equity, Diversity and Inclusivity (JEDI) Fund is een fonds dat financiële steun verschaft aan projecten en initiatieven die diversiteit en inclusie (D&I) promoten, waarbij een specifieke nadruk ligt op het creëren van een inclusieve leeromgeving.

Alle medewerkers en studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen zijn welkom om beroep te doen op dit fonds. Voorbeelden van projecten zijn lezingreeksen, workshops, conferenties, podcasts, het herontwerp van een cursus, het faciliteren van gastsprekers die nieuwe perspectieven inbrengen, en evenementen die georganiseerd worden door studieverenigingen. Aanvragen die de financiële vergoeding gebruiken als startkapitaal om verdere subsidies aan te trekken, of om activiteiten uit te proberen (‘pilot’) waar andere opleidingen van kunnen leren, zijn van harte welkom. Het is belangrijk dat aanvragen aantonen wat de impact is van het project en hoe deze impact zal voortduren na de initiële financieringsperiode.

Gemaakt door See you Sioe

Dien je aanvragen in voor het JEDI Fonds!

Aanvragen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 8 december 2022. Voor meer informatie en het aanvraagformulier, ga naar de call for applications via onderstaande button.

Naar de call for applications
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.