Universiteit Leiden

nl en

Master Open Dag

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Neem dan deel aan de Master Open Dag en ontdek hoe de Universiteit Leiden jou verder op weg helpt. Er zijn zowel Open Dagen op locatie in Leiden en Den Haag als Online Open Dagen.

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste weten wanneer je je kunt inschrijven voor de volgende Master Open Dag?

Laat je gegevens achter

Wat kan ik verwachten tijdens de Master Open Dag?

Tijdens de Master Open Dag heb je de kans om alles te weten te komen over de masteropleidingen van de Universiteit Leiden. Woon een presentatie bij over de master(s) van jouw voorkeur en stel al je vragen aan docenten, studieadviseurs, huidige studenten en alumni. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van jouw gewenste master, de locatie waar jouw master gegeven wordt en de carrièremogelijkheden. 

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Verken de studentensteden Leiden en Den Haag

De Universiteit Leiden is gevestigd in Leiden en Den Haag, beide steden liggen centraal in de Randstad. Leiden heeft een sfeervol oud centrum met alles wat je als student nodig hebt binnen handbereik. Den Haag is 'de grote' stad met veel ministeries en internationale organisaties.

Tijdens de Master Open Dag kun je een city tour volgen om de prachtige steden Leiden en Den Haag te ervaren! Er is veel te ontdekken, te zien en te beleven. Dompel jezelf onder in je potentiële studiestad. 

Als je naar de Online Open Dagen in het najaar komt, dan kun je een virtual tour volgen. Zo krijg je alsnog een beeld van beide studentensteden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.