Universiteit Leiden

nl en

Master Open Dag

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Neem dan deel aan de Master Open Dag en ontdek hoe de Universiteit Leiden jou verder op weg helpt.

Master Open Dag 16 februari 2024

Aanmelden voor de eerstvolgende Master Open Dag kan medio januari 2024. Wil je automatisch bericht krijgen als je je kunt inschrijven voor dit event? Klik dan op de button hieronder.

Hou mij op de hoogte

Kun je niet wachten tot 16 februari en nu al op zoek naar een passende masteropleiding? Meld je dan aan voor de Online Master Open Dagen op 5 en 6 oktober 2023.

Wat kan ik verwachten tijdens de Master Open Dag?

Tijdens de Master Open Dag heb je de kans om alles te weten te komen over de masteropleidingen van de Universiteit Leiden. Woon een presentatie bij over de master(s) van jouw voorkeur en stel al je vragen aan docenten, studieadviseurs, huidige studenten en alumni. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van jouw gewenste master, de locatie waar jouw master gegeven wordt en de carrièremogelijkheden. 

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Verken de studentensteden Leiden en Den Haag

De Universiteit Leiden is gevestigd in Leiden en Den Haag, beide steden liggen centraal in de Randstad. Leiden heeft een sfeervol oud centrum met alles wat je als student nodig hebt binnen handbereik. Den Haag is 'de grote' stad met veel ministeries en internationale organisaties.

Tijdens de Master Open Dag kun je een city tour volgen om de prachtige steden Leiden en Den Haag te ervaren! Er is veel te ontdekken, te zien en te beleven. Dompel jezelf onder in je potentiële studiestad.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.