Universiteit Leiden

nl en
Thema

Faculteit Governance and Global Affairs

Together@FGGA - Samen werken aan een veilige, inclusieve en evenwichtige werkomgeving

We streven ernaar om van onze faculteit een plek te maken waar alle medewerkers zich veilig voelen om te werken en communiceren met collega's, deel te kunnen nemen in sociale en professionele interacties en voldoende steun krijgen bij het vinden van een balans tussen werk en privé. Together@FGGA is een verzameling van relevant beleid, initiatieven en hulpmiddelen voor medewerkers en leidinggevenden. Op deze website vind je links naar relevante cursussen en evenementen, informatie over contactpersonen bij FGGA en links naar relevante bronnen, waaronder leesmateriaal, beleidsdocumenten en richtlijnen.

Wil je ons helpen deze website vorm te geven en verder te ontwikkelen? Neem dan contact op met Vanessa De Malmazet.

In de loop van de komende twee jaar (maar ook in de toekomst) zullen we extra energie, tijd en middelen besteden om relevante interventies in gang te zetten om onze visie voor FGGA te realiseren: een veilige, inclusieve en evenwichtige werkervaring voor al onze medewerkers.

Alle interventies zijn gebaseerd op een kader waarin de belangrijkste beleidslijnen en richtlijnen van de universiteit, zoals het leiderschapsmodel, het strategisch plan, het Diversity & Inclusion Workplan, de HR-strategie en de verschillende gedragscodes zijn opgenomen.

De initiatieven worden gegroepeerd rond 6 thema's:

  1. Het goede voorbeeld geven
  2. HR als betrouwbare partner
  3. Duidelijke en makkelijk vindbare hulpmiddelen
  4. Bewustwording creëren
  5. Kennis en vaardigheden opbouwen
  6. Kernprocessen verbeteren
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.