Universiteit Leiden

nl en

Open Dagen

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden in Leiden én Den Haag.

Bezoek opleidingspresentaties
Waar gaat de studie over? Welke vakken krijg je en wat kun je ermee worden? Dit en nog veel meer krijg je te horen bij de opleidingspresentaties. 

Stel je vragen op de informatiemarkt 
Verzamel voorlichtingsmateriaal en ga in gesprek met studenten, docenten en studieadviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over de Universiteit Leiden, de opleidingen, studeren en het studentenleven.

Leer de stad kennen
Ontdek hoe leuk Leiden is en verken de stad en haar studentenleven. Geniet van een speciaal Open Dag-menu op een van de leuke lunchlocaties of doe mee met de stadswandeling!

Tanja

bezoeker Open Dag

Tanja

"Ik wil vooral concrete informatie over de studie: welke vakken worden gegeven, wat doe je precies tijdens de studie? En ik ben benieuwd naar de ervaringen van studenten."

Lorenzo

Bezoeker Open Dag

Lorenzo

"Ik wil weten hoe een opleiding mij voorbereidt op de toekomst, maar heb ook praktische vragen zoals: waar kan ik wonen in Den Haag en hoe is het studentenleven daar?"

Spence

Bezoeker Open Dag

Spence

"Ik ben geïnteresseerd in Informatica én Geneeskunde. Misschien is er wel een soort combinatie mogelijk, dat probeer ik vandaag uit te vinden."

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden