Universiteit Leiden

nl en

Open Dagen

Start je studiekeuze op de Open Dagen! Maak kennis met alle bachelorstudies van de Universiteit Leiden in Leiden én Den Haag.

Kom jij naar de Open Dag?

De volgende Open Dagen van de Universiteit Leiden zijn op 30 en 31 oktober 2020. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt tijdens deze voorlichtingsactiviteit geen fysieke bijeenkomsten op de universiteit georganiseerd en vinden de Open Dagen geheel online plaats.

Meer informatie over de Online Open Dagen

Wat kun je verwachten op een Open Dag?

Bezoek opleidingspresentaties
Waar gaat de studie over? Wat is het arbeidsmarktperspectief na afstuderen? Hoe ervaren huidige studenten hun studie? Dit en nog veel meer krijg je te horen bij de opleidingspresentaties. 

Stel je vragen op de informatiemarkt 
Ga in gesprek met studenten, docenten en studieadviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over hun studie, studeren aan de Universiteit Leiden en het studentenleven in Leiden en Den Haag.

Leer de stad kennen
Ontdek hoe leuk Leiden en Den Haag zijn en verken virtueel de steden en het studentenleven. Ga op stap met studenten en verken Leiden en Den Haag als studentenstad!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Deze studiekiezers bezochten al eens de Open Dag

Wat verwacht je van je studie in Leiden of Den Haag? In welke opleiding ben je geïnteresseerd? Word je lid van een vereniging en ga je misschien ook op kamers? 8 studiekiezers vertellen over hun bezoek aan de Open Dag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.