Universiteit Leiden

nl en

Open Dagen

Start hier je studiekeuze! Oriënteer je breed en maak kennis met alle studies van de Universiteit Leiden in Leiden én Den Haag.

Bezoek opleidingspresentaties
Waar gaat de studie over? Welke vakken krijg je en wat kun je ermee worden? Dit en nog veel meer krijg je te horen bij de opleidingspresentaties. 

Stel je vragen op de informatiemarkt 
Verzamel voorlichtingsmateriaal en ga in gesprek met studenten, docenten en studieadviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over de Universiteit Leiden, de opleidingen, studeren en het studentenleven.

Leer de stad kennen
Ontdek hoe leuk Leiden is en verken de stad en haar studentenleven. Geniet van een speciaal Open Dag-menu op een van de leuke lunchlocaties of doe mee met de stadswandeling!

Tanja

bezoeker Open Dag

Tanja

"Ik wil vooral concrete informatie over de studie: welke vakken worden gegeven, wat doe je precies tijdens de studie? En ik ben benieuwd naar de ervaringen van studenten."

Lorenzo

Bezoeker Open Dag

Lorenzo

"Ik wil weten hoe een opleiding mij voorbereidt op de toekomst, maar heb ook praktische vragen zoals: waar kan ik wonen in Den Haag en hoe is het studentenleven daar?"

Spence

Bezoeker Open Dag

Spence

"Ik ben geïnteresseerd in Informatica én Geneeskunde. Misschien is er wel een soort combinatie mogelijk, dat probeer ik vandaag uit te vinden."

Aanmelden

De volgende Open Dag vindt plaats op 13 oktober 2018. Vanaf de eerste van september kun je je ook echt aanmelden voor deze Open Dag.

Wil jij graag naar de Open Dag op 13 oktober?
Laat ons je gegevens weten en we houden je op de hoogte wanneer je je kunt aanmelden voor de presentaties op de Open Dag.

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden