Universiteit Leiden

nl en

Alumnimagazine Leidraad

Drie keer per jaar geeft de Universiteit Leiden alumnimagazine Leidraad uit. Leidraad is een uitgave van het Alumnibureau van de Universiteit Leiden en wordt gratis verstuurd aan alle oud-studenten van de universiteit.

Voor wie?

Alle alumni van de Universiteit Leiden ontvangen de Leidraad kosteloos en automatisch na hun afstuderen. Voor andere belangstellenden is een abonnement op aanvraag beschikbaar.

Ontvangt u Leidraad niet?

Ontvangt u Leidraad niet, maar bent u wel alumnus van de universiteit? Dan komt dit hoogstwaarschijnlijk doordat de universiteit niet over correcte contactgegevens beschikt. Uw huidige contactgegevens kunt u doorgeven/wijzigen via het wijzigingsformulier op onze website. Onderaan dit formulier kunt u aangeven dat u voortaan graag Leidraad ontvangt.

Heeft u niet aan de Universiteit Leiden gestudeerd, maar wilt u wel graag Leidraad ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar contact@leidraad.leidenuniv.nl.

Vorige edities

Vorige edities van Leidraad zijn te bekijken in Issuu

De in Leidraad geïnterviewde personen doen uitingen naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid. Hun mening stemt niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van Universiteit Leiden.

Contact

Gehele of gedeeltelijke overname van artikelen, foto's en illustraties is alleen toegestaan na overleg met de redactie en met bronvermelding. Mail vragen, opmerkingen of suggesties naar contact@leidraad.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.