Universiteit Leiden

nl en

Jonge Alumni Netwerk

Het Jonge Alumni Netwerk is er speciaal voor jonge alumni (t/m 35 jaar). Net afgestudeerd en in de eerste jaren van je carrière heb je immers behoefte aan andere zaken dan wanneer je carrière al volledig op de rit staat of misschien zelfs al is beëindigd.

Wat doet het Jonge Alumni Netwerk?

Netwerken, je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, maar zeker ook gezelligheid zijn zaken die voorop staan bij het Jonge Alumni Netwerk. Het biedt je de gelegenheid om in contact te komen met andere jonge alumni en ervaringen uit te wisselen, maar ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en actief aan de slag te gaan met je carrière.

Voor en door jonge alumni

Hoe het programma van het Jonge Alumni Netwerk eruit ziet, wordt bepaald door het bestuur van het netwerk. Dit bestuur bestaat uit jonge alumni van de Universiteit Leiden. Ze worden hierbij begeleid door de afdeling Alumnirelaties. Gezamenlijk stellen zij de agenda samen en zorgen ze voor een serie events voor jonge alumni.

Het bestuur van het Jonge Alumni Netwerk
 

Sebastiaan Smeets
Alumnus natuur- en sterrenkunde

 

Susanne Roodhuijzen
Alumna rechten

"Als bestuurslid van het JAN kom ik in aanraking met een grote en diverse groep Leidse alumni en kan ik een scala aan inspirerende activiteiten verzorgen op het gebied van zelfontplooiing en carrièreontwikkeling."

Floortje van Gameren
Alumna Engelse taal & cultuur en digitale mediastudies

"Als Bestuurslid van JAN blijf ik nauw betrokken bij de Universiteit Leiden waar ik met veel plezier heb gestudeerd. Het geeft mij bovendien de mogelijkheid om met andere jonge alumni in contact te komen en activiteiten te organiseren m.b.t. carrièremogelijkheden en zelfontwikkeling.

Michiel Blom
Alumnus politicologie en bestuurskunde

"Bestuurslid zijn van het JAN brengt mij niet alleen in contact met veel jonge alumni, het geeft mij ook de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor mede-alumni die behoefte hebben aan zelfontwikkeling en verdieping."

Kelly Bischoff
Alumna bestuurskunde

"Na het organiseren van The HOPweek bleef het kriebelen. Als onderdeel van het JAN-bestuur wordt mijn organisatie-zin niet alleen voorzien, daarnaast kom ik ook in contact met andere jonge alumni en blijf ik verbonden met Universiteit Leiden!"

Feline Nieuwkoop
Alumna politicologie

"Als bestuurslid van het Jonge Alumni Netwerk wil ik interessante en leuke activiteiten organiseren die aansluiten bij de behoeften en interesses van jonge alumni. En dat natuurlijk met de bijbehorende gezelligheid!"

    

Impressie

Op 12 mei 2016 organiseerde het Jonge Alumni Netwerk een workshop Onderhandelen. Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie.