Universiteit Leiden

nl en

Vacatures delen

De Career Services en het Alumnibureau van de Universiteit Leiden verzamelen aangeboden stageplekken en vacatures. Deze vacatures verspreiden we waar mogelijk onder studenten en/of alumni via verschillende kanalen.

Voor studenten en jonge alumni

Speciaal voor studenten en jonge alumni is er een Job Portal op de Leiden University Career Zone. Het is mogelijk om hier vacatures te plaatsen. Het gaat dan om bijbanen, stages en startersfuncties. Wilt u een vacature delen met alle alumni van de Universiteit Leiden, dan kan dat als volgt:

LinkedIn Alumnigroep

Bent u zelf een alumnus van de Universiteit Leiden, dan is het mogelijk om zelf een vacaturediscussie te starten in de LinkedIn Alumnigroep. Hier bereikt u meer dan 18.000 alumni. Het Jonge Alumni Netwerk heeft een eigen LinkedIn-groep. Van deze groep zijn meer dan 2.000 jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden lid. Als jonge alumnus is het mogelijk om hier vacaturediscussies te starten. 

Aanmeldformulier 

U kunt (stage)vacatures met een relevant academisch karakter ook naar ons toesturen via onderstaand webformulier. Met oog op verspreiding via online kanalen vragen wij u een directe link naar de betreffende vacature te vermelden. 

Meer info en contact

We verzoeken iedereen zoveel mogelijk via bovengenoemde kanalen stages of vacatures bij ons te melden. Bij vragen kunt u contact opnemen met de Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl.

Op de website van de Career Services vindt u meer informatie over de verschillende manieren waarop u als alumnus/bedrijf in contact kunt komen met studenten en jonge alumni.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.