Universiteit Leiden

nl en

Life long learning

Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt niet bij het behalen van uw diploma. De faculteit en universiteit bieden u tal van mogelijkheden om na uw studententijd voor een gereduceerd tarief trainingen en workshops te kunnen volgen. Zo kunt u zich blijven ontwikkelen.

JPAO Leiden

Juridisch Post Academisch Onderwijs biedt alumni van de Universiteit Leiden 10% korting op het gehele cursusaanbod. Het Juridisch PAO organiseert nascholing voor juridische professionals. Bij elk programma is aangegeven of het door genoemde instanties is goedgekeurd. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van Juridisch PAO Leiden.

MOOCs

Iedereen kan overal ter wereld gratis deelnemen aan de online academische cursussen van de Universiteit Leiden. Elk van deze Massive Open Online Courses (MOOCs) heeft duizenden deelnemers van over de hele wereld. Er gelden geen eisen voor vooropleidingen of diploma’s en deelname is gratis. Een overzicht van alle MOOCs van de Universiteit leiden kunt u vinden op de website van Coursera.

Ander aanbod

Naast het Juridisch Post Academisch Onderwijs en de MOOCs organiseert de universiteit nog diverse cursussen, trainingen en masterclasses voor alumni. Bekijk nu het gehele aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.