Universiteit Leiden

nl en

Voordelig sporten

Als alumnus van de Universiteit Leiden krijgt u 33% korting op een abonnement bij het Universitair Sportcentrum (USC). Het sportcentrum heeft zowel in Leiden als Den Haag een locatie en biedt een scala aan sporten zoals tennis, fitness, yoga en kickboksen.

Met uw sportabonnement beoefent u alle vormen van fitness en krachttraining in een van de fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg maar ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden én op de locatie in Den Haag. Het USC biedt daarnaast ruim 55 sporten aan in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast zwemt u ook nog eens gratis op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Het Vijf Meibad. Leden kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening. 

Doet u mee?

Alumni sporten bij het USC voor het medewerkerstarief. Wanneer u online lid wordt, kiest u in het formulier bij 'Category' voor Leiden University waarna u vervolgens de optie 'Alumni Leiden' kunt selecteren. De front office van het USC checkt bij het Alumnibureau of u daadwerkelijk alumnus van de Universiteit Leiden bent. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.