Universiteit Leiden

nl en

Governance and Global Affairs

De faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) organiseert uiteenlopende evenementen, cursussen en activiteiten voor haar alumni. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het waardevolle netwerk van afgestudeerden van de Universiteit Leiden.

Wij houden u graag op de hoogte van voor u relevante activiteiten en nieuws. Hiertoe ontvangt u het alumnimagazine Leidraad, de digitale nieuwsbrief en uitnodigingen voor evenementen. Het instituut Bestuurskunde en de opleiding Liberal Arts and Sciences hebben daarnaast hun eigen Alumnicommissie en -vereniging. 

De alumnicommissie van het Instituut Bestuurskunde organiseert verschillende activiteiten voor haar alumni. Daarnaast wordt er zes keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd met nieuws over de opleiding, agenda en leestips. Heeft u tips, suggesties of wilt u iets laten opnemen in de nieuwsbrief? Kijk dan op de alumnipagina van het Instituut Bestuurskunde. 

LUC heeft een eigen alumnivereniging genaamd Evolucio – LUC Alumni. Bij LUC studeren gemotiveerde en getalenteerde studenten, afkomstig uit de hele wereld. Dit leidt tot een divers en uniek alumninetwerk. Op de website van Evolucio vindt u evenementen en andere initiatieven om de LUC-alumni te ondersteunen bij hun verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Blijf betrokken

Veel van onze alumni delen op hun beurt kennis en ervaring met de studenten van nu. Bijvoorbeeld door het geven van voorlichting, gastcolleges of het aanbieden en begeleiden van stages. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met alumnicoördinator Leony van der Splinter.

Life Long Learning

Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling eindigt niet bij het behalen van uw diploma. Bent u geïnteresseerd in de verschillende cursussen die worden aangeboden? Dan kunt u terecht op de pagina Life Long Learning.

Onder FGGA valt het Centre for Professional Learning (CPL). Zij ontwikkelen verdiepende en uitdagende programma’s voor hogeropgeleide professionals. Meer informatie over de verschillende leergangen, masterclasses en summer schools vindt u op www.universiteitleiden.nl/cpl

Update uw gegevens

Uw contactgegevens houden we graag up-to-date. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws voor alumni en uitnodigingen ontvangen voor alumni-evenementen op het juiste (mail)adres? Geef eventuele wijzigingen dan aan ons door op deze pagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie