Universiteit Leiden

nl en

Zweetkamertje

Heeft u nog niet de kans gehad om uw handtekening op de muren van het Zweetkamertje te zetten? Of brengt u graag nog een digitaal bezoek aan het beroemde kamertje?

Uw handtekening (alsnog) zetten

U heeft uw master, doctoraal of doctoraat bij de Universiteit Leiden behaald, maar door omstandigheden ontbreekt uw naam nog op de muren van het Zweetkamertje. Leiden is u niet vergeten! We organiseren geregeld bijeenkomsten waar u wordt verwelkomd in het Academiegebouw voor uw tekenmoment met een professionele fotograaf én een gezellige borrel.

Komt u liever op een zelfgekozen moment terug naar Leiden? Belt u dan met de receptie van het Academiegebouw (071 527 1210) om een afspraak te maken. Het Academiegebouw is hiervoor op alle werkdagen – behalve maandagen en gedurende vakantieperiodes – geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bezoek het digitale Zweetkamertje

Staat uw naam al wel op de muur van het Zweetkamertje? Ontdek dan het digitale Zweetkamertje, speur tussen alle handtekeningen naar die van u, neem een kijkje bij alle bekende namen, zoals die van Koning Willem-Alexander, Winston Churchill en Nelson Mandela, en bewonder de cartoons en houtskooltekeningen die gedurende de vele jaren zijn gezet. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.