Universiteit Leiden

nl en

Contact

De alumniofficer onderhoudt het contact met de alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en houdt zich bezig met de organisatie van facultaire alumni-activiteiten evenals het faciliteren en ondersteunen van de afdelingen en de studieverenigingen en disputen.

Contactgegevens

alumni@law.leidenuniv.nl 
Wijzigingen: wijzigingen@alumni.leidenuniv.nl
071 727 32 27

Postadres
Postbus 9520
2300 RA Leiden

Bezoekadres
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Nieuwsbrief

Er zijn diverse manieren om op de hoogte te blijven van al het nieuws van de faculteit en de evenementen die we voor alumni organiseren. Allereerst stuurt de faculteit elke twee maanden een facultaire alumninieuwsbrief met al het nieuws, evenementen en blogs. Meld u hier aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

Social media

Daarnaast kunt u de faculteit op social media volgen. De faculteit heeft haar eigen Twitteraccount waarin kort nieuws wordt gedeeld. Op linkedIn is er een eigen Leiden Law Alumnigroep waar alumni berichten kunnen delen, en evenementen in aangekondigd worden. Tot slot is de faculteit ook actief op Facebook, Instagram en Snapchat (@Leidenlawschool).

Contact met de afdelingen

Meer informatie over alumni-activiteiten van de verschillende afdelingen, kunt u vinden op de pagina's van de verschillende afdelingen. U kunt hier ook terecht voor informatie met betrekking tot studieverenigingen of disputen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.