Universiteit Leiden

nl en

Contact

De alumniofficer onderhoudt het contact met de alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en houdt zich bezig met de organisatie van facultaire alumni-activiteiten evenals het faciliteren en ondersteunen van de afdelingen en de studieverenigingen en disputen.

Contactgegevens

Email  
Algemeen alumni@law.leidenuniv.nl
Wijzigingen wijziging@alumni.leidenuniv.nl
   
Telefoon 071-5273227
   
Adres  
Postadres

Postbus 9520 
2300 RA Leiden 

Bezoekadres  Steenschuur 25
2311 ES Leiden 

 

Nieuwsbrief:

Er zijn diverse manieren om op de hoogte te blijven van al het nieuws van de faculteit en de evenementen die we voor alumni organiseren. Allereerst stuurt de faculteit elke twee maanden een facultaire alumninieuwsbrief met al het nieuws, evenementen en blogs. Meld u hier aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

Social media

Daarnaast kunt u de faculteit op social media volgen. De faculteit heeft haar eigen Twitteraccount waarin kort nieuws wordt gedeeld. Op linkedIn is er een eigen Leiden Law Alumnigroep waar alumni berichten kunnen delen, en evenementen in aangekondigd worden. Tot slot is de faculteit ook actief op Facebook, Instagram en Snapchat (@Leidenlawschool).

Contact met de afdelingen:

Meer informatie over alumni-activiteiten van de verschillende afdelingen, kunt u vinden op de pagina's van de verschillende afdelingen. U kunt hier ook terecht voor informatie met betrekking tot studieverenigingen of disputen.