Universiteit Leiden

nl en

Wiskunde en Natuurwetenschappen

Ook na jouw afstuderen blijft de Universiteit Leiden graag met je in contact. Alumni en de universiteit gaan goed samen, met jouw ervaringen kunnen wij het onderwijs verbeteren en je kunt deel uitmaken van een waardevol netwerk vol uiteenlopende kennis en ervaring. Ontdek welke mogelijkheden jij hebt om in contact met mede alumni en de universiteit te blijven!

Ons aanbod

Wij organiseren uiteenlopende activiteiten en bieden verschillende voorzieningen aan voor alumni van de universiteit. Als wij de juiste gegevens hebben dan houden wij jou op de hoogte via de mail en nodigen we jou uit voor lezingen en andere bijeenkomsten. Daarnaast kun je jezelf aanmelden voor de facultaire nieuwsbrief

Waarom betrokken blijven?

Via het alumninetwerk blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen bij de Universiteit Leiden, de activiteiten die voor alumni worden georganiseerd en onderhoud je contact met voormalig medestudenten en docenten. Zo bieden wij je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

De lezingen, discussies en workshops die de universiteit aanbiedt dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Ook kun je deze vaardigheden toepassen en zelf verder ontwikkelen in het Mentornetwerk, waarbij studenten gecoacht worden door alumni die hen helpen bij het maken van keuzes die van invloed zijn bij opleiding en carrière. Daarnaast kun je ook zelf bij ons terecht voor loopbaanadvies.

Onderwijszaken

Voor vragen over onderwijszaken kun je contact opnemen met eduinfo@science.leidenuniv.nl. Een digitaal uittreksel van diplomagegevens of een uittreksel op papier (tegen betaling) kan via DUO aangevraagd worden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.