Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid

De faculteit is trots op haar alumni. Trots op waar ze terechtkomen en trots op de manier waarop ze bijdragen aan de groei en bloei van de faculteit. Daarnaast zetten we ons in om ook na het afstuderen bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze alumni.

De eeuwige band met uw faculteit

Tijdens uw studie doet u kennis, vaardigheden en contacten op. De faculteit biedt u ook na uw studie tal van mogelijkheden om te blijven leren en ontwikkelen. Dit doen we onder meer door jaarlijks Leiden Revisited te organiseren (de reünie voor alumni van rechten en criminologie), Postacademisch onderwijs te verzorgen en een nieuwsbrief te versturen. Daarnaast kunt u ook wat terugdoen voor de faculteit door u op te geven als mentor van de studenten van nu of u kunt financiële steun geven voor een specifieke opleiding, specifiek onderzoek of in het algemeen als Vriend van de Juridische Faculteit.

Reünie voor alle rechten- en criminologiestudenten

De faculteit organiseert elk jaar één algemene reünie voor haar alumni. Daarnaast organiseren verschillende afdelingen, studieverenigingen en disputen ook hun eigen reünies. Bent u benieuwd naar de aankomende alumni-activiteiten? Neem gerust een kijkje in de facultaire agenda.

Leiden Revisited: de reünie voor alle rechten- en criminologiestudenten

Jaarlijks op de laatste vrijdag van augustus organiseren we Leiden Revisited. Naast een borrel en een foodtruck diner met live muziek, is er ook de mogelijkheid om bij het Juridisch Post Academisch Onderwijs trainingen te volgen en dat allemaal voor een zeer vriendelijke prijs.

Life long Learning

Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling stopt niet bij het behalen van uw diploma. De faculteit en universiteit bieden u tal van mogelijkheden om voor een gereduceerd tarief trainingen en workshops te kunnen volgen. Bent u geïnteresseerd in de verschillende cursussen die worden aangeboden? Dan kunt u terecht op de pagina Life Long Learning.

Steun uw faculteit

Wilt u graag uw oude faculteit steunen? Dat kan! Er zijn tal van manieren waarop u kunt bijdragen aan de faculteit en dat is niet alleen door geld te geven. Zo heeft de Universiteit Leiden een mentornetwerk waar alumni studenten kunnen coachen. Daarnaast houden we jaarlijks enquêtes onder alumni om ons onderwijs te verbeteren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Steun uw faculteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie