Logo Universiteit Leiden.

nl en

Dual PhD Centre

Het Dual PhD Centre faciliteert duaal promotieonderzoek bij de Universiteit Leiden: Het duaal promotieprogramma van het Dual PhD Centre biedt professionals de kans een deel van hun werktijd te besteden aan het doen van promotieonderzoek. Daarbij staat een thema uit de beroepspraktijk centraal. Tijdens het promotieonderzoek wordt de kandidaat intensief begeleid om uiteindelijk effectief en succesvol te promoveren.

Het programma van het Dual PhD Centre is puur maatwerk: wij verzorgen de optimale begeleiding van de duale promovendus door middel van training, coaching en intervisie. Door deze aanpak promoveren onze duale promovendi vaak binnen dezelfde tijd als reguliere promovendi, ondanks het feit dat ze minder dagen per week ter beschikking hebben om onderzoek te doen.

Duaal promoveren heeft grote voordelen voor kandidaat, werkgever én promotor. Voor de typische kandidaat is het een mogelijkheid zich op een bijzondere manier verder te ontwikkelen, of zelfs een diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. De werkgever krijgt toegang tot de nieuwste wetenschappelijke kennis op zijn vakgebied en beschikking over een medewerker die zich zal ontwikkelen tot specialist. Promotoren krijgen te maken met zeer gemotiveerde kandidaten die vaak bijzondere vraagstukken aanpakken. 

Deze website maakt gebruik van cookies.