Logo Universiteit Leiden.

nl en

Centre for Professional Learning

We zijn blij dat het kabinet heeft besloten dat de universiteiten vanaf 15 januari weer open mogen voor fysiek onderwijs. De belangrijkste veranderingen en maatregelen per 15 januari 2022 voor programma’s van CPL zijn:

  • Het gebruik van een mondkapje is in onze gebouwen te allen tijde verplicht, wanneer je loopt, maar ook wanneer je zit. Een wegwerpmondkapje (type II) heeft de voorkeur.
  • Er geldt een maximale groepsgrootte per zelfstandige ruimte, zodat we anderhalve meter afstand kunnen bewaren, in onze cursuszalen en ook overigens in onze gebouwen.
  • In onze gebouwen gelden verplichte looproutes. We vragen iedereen zich aan die routes te houden.
  • Het ventilatiesysteem in alle gebouwen van de Universiteit Leiden in Den Haag is aangepast en opgeschaald. Er is in al onze cursuszalen sprake van goede ventilatie, overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM.
  • Universiteit Leiden maakt, evenals de andere instellingen voor hoger onderwijs, op dit moment geen gebruik van het coronatoegangsbewijs. 
  • Wij vragen onze medewerkers en docenten om twee keer in de week preventief een zelftest te doen. 
  • Daarnaast blijven de basismaatregelen rond hygiëne en gezondheid van kracht. Het Campusprotocol vind je hier.

Voor alle actuele informatie kun je terecht op onze website. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via: learning@fgga.leidenuniv.nl 

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwikkelt verdiepende en uitdagende programma’s voor hogeropgeleide professionals.

Thuis in het hart van Den Haag verbindt het Centre for Professional Learning (CPL) dilemma’s van beleid en bestuur met interactief, vernieuwend onderwijs van academisch niveau, interdisciplinair én inter­nationaal. Het in uw eigen werk kunnen toepassen van aangeboden kennis en verworven inzichten staat centraal. Door de afwisseling tussen academische docenten en sprekers uit het werkveld worden de meest recente wetenschappelijke inzich­ten en actuele kwesties uit de praktijk bij elkaar gebracht. Het team van CPL bestaat uit ervaren en inhoudelijk deskundige professionals met een academische achtergrond.

Deze website maakt gebruik van cookies.