Logo Universiteit Leiden.

nl en

Centre for Professional Learning

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwikkelt verdiepende en uitdagende programma’s voor hogeropgeleide professionals.

Thuis in het hart van Den Haag verbindt het Centre for Professional Learning (CPL) dilemma’s van beleid en bestuur met interactief, vernieuwend onderwijs van academisch niveau, interdisciplinair én inter­nationaal. Het in uw eigen werk kunnen toepassen van aangeboden kennis en verworven inzichten staat centraal. Door de afwisseling tussen academische docenten en sprekers uit het werkveld worden de meest recente wetenschappelijke inzich­ten en actuele kwesties uit de praktijk bij elkaar gebracht. Het team van CPL bestaat uit ervaren en inhoudelijk deskundige professionals met een academische achtergrond.

Helaas zijn wij genoodzaakt om alle CPL programma’s tot 1 juni te annuleren in verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

De uitbraak van het coronavirus is een groot probleem voor de volksgezondheid. Met de maatregelen die wij als universiteit nemen, willen wij bijdragen aan de inperking en oplossing hiervan. We nemen de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid serieus. In lijn met de afgekondigde maatregelen, betekent dit dat al het fysieke onderwijs voor professionals van de Universiteit Leiden is afgelast tot ten minste 1 juni.

Voor de meest actuele informatie en de maatregelen van de Universiteit Leiden rondom het coronavirus verwijzen we graag naar de informatiepagina.

Voor vragen over de CPL programma’s kunt u mailen naar learning@fgga.leidenuniv.nl. Wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.