Universiteit Leiden

nl en

Centre for Professional Learning

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwikkelt verdiepende en uitdagende cursussen voor hogeropgeleide professionals. Medewerkers van het centrum bieden kennis en inzichten op academisch niveau met een sterke nadruk op de praktische toepassing in uw dagelijks werk. Thuis in het hart van Den Haag zijn zij goed bekend met dilemma’s van beleid en bestuur.

Bekijk het overzicht van de leergangen en opleidingen op de website van CPL 

Als geen ander is het Centre for Professional Learning (CPL) in staat de dilemma’s van beleid en bestuur te verbinden met interactief, vernieuwend onderwijs van academisch niveau, interdisciplinair én inter­nationaal. Het in uw werk kunnen toepassen van aangeboden kennis en verworven inzichten staat centraal. Door de afwisseling tussen academische docenten en sprekers uit het werkveld worden de meest recente wetenschappelijke inzich­ten en actuele kwesties uit de praktijk bij elkaar gebracht.Het team van CPL bestaat uit ervaren en inhoudelijk deskundige professionals met een academische achtergrond.

Het Centre for Professional Learning van de Universiteit Leiden heeft de exclusieve licentie in Europa verworven van het van oorsprong Amerikaanse Certified Public Manager® (CPM) Lees meer


Thema’s 
Onze kernthema’s zijn:

  • Public Affairs
  • Leadership
  • Politiek bestuurlijke sensitiviteit
  • Politiek, filosofie en economie
  • Veiligheid en (contra)terrorisme
  • Global Challenges 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie