Universiteit Leiden

nl en

Vacature JAN-bestuur

Het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden is op zoek naar 4 nieuwe bestuursleden, die per november 2021 kunnen starten. Samen met de nieuwe bestuursleden en het huidige bestuur vorm je het bestuur.

Wat doen we?

Het Jonge Alumni Netwerk organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten voor jonge alumni van de universiteit. Het netwerk biedt jonge alumni op deze manier de mogelijkheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen, zich verder te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden.

De focus van het Jonge Alumni Netwerk ligt op loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling en netwerkbijeenkomsten, maar ook sociale activiteiten worden georganiseerd. Afgelopen jaar zijn er vooral veel online webinars georganiseerd over diverse onderwerpen, zoals online solliciteren, de plastic soep, diversiteit binnen organisaties en je dromen verwezenlijken. Vanwege de huidige COVID-19 beperkingen waren fysieke activiteiten niet mogelijk. Aankomend jaar hopen we hier weer mee aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast is er de jaarlijkse JAN-dag, welke volledig in het teken staat van carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door het bestuur dat volledig bestaat uit jonge alumni, in samenwerking met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden. 
 

Wie zoeken we?

We zoeken 4 enthousiaste jonge alumni, die voor twee jaar op vrijwillige basis willen plaatsnemen in het bestuur. 

Heb je eerder in een bestuur of commissie gezeten en ervaring met het organiseren van activiteiten? Zet je je netwerk graag in en deins je er niet voor terug anderen te benaderen om samen te werken? Heb je goede ideeën voor activiteiten van het Jonge Alumni Netwerk en zin om de organisatie hiervan voor je rekening te nemen? Laat het ons dan weten!

Als bestuurslid van het Jonge Alumni Netwerk is het bovendien belangrijk dat je:

  • Zelf een jonge alumnus bent; niet ouder dan 35 jaar
  • Woont in de omgeving van Leiden of bereid bent regelmatig  naar Leiden te reizen
  • 1x per maand aanwezig bent bij vergaderingen in Leiden
  • Tijd vrijmaakt voor de organisatie van activiteiten
  • Aanwezig bent bij de activiteiten die het Jonge Alumni Netwerk organiseert

Interesse?

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast om met het Jonge Alumni Netwerk aan de slag te gaan?

Stuur dan voor 22 oktober 2021 een e-mail met een korte motivatie en je CV naar jan@alumni.leidenuniv.nl o.v.v. Sollicitatie bestuur Jonge Alumni Netwerk.

Op dinsdag 2 en donderdag 4 november nodigen we in de avond een aantal mensen uit om kennis te maken.

Ook bij vragen kun je bij ons terecht via bovenstaand e-mailadres.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.