Universiteit Leiden

nl en

Vacature JAN-bestuur

Het Jonge Alumni Netwerk (JAN) van de Universiteit Leiden is op zoek naar vier nieuwe bestuursleden, die per 1 januari 2024 kunnen starten. Samen met de nieuwe bestuursleden en het huidige bestuur vorm je het bestuur van het JAN!

Wat doen we?

Het Jonge Alumni Netwerk organiseert diverse activiteiten voor jonge alumni van de Universiteit Leiden. Het netwerk biedt hen de mogelijkheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen, zich verder te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden. De focus ligt op professionele en persoonlijke ontwikkeling, maar er is ook ruimte voor netwerkbijeenkomsten en sociale activiteiten. We bieden hierbij geregeld een podium aan Leidse wetenschappers en docenten en delen zo de kennis en inzichten van de universiteit met een breder publiek. De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door het bestuur dat volledig bestaat uit jonge alumni, in samenwerking met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden. 

Hieronder vind je een kleine impressie van de evenementen die het JAN-bestuur georganiseerd heeft.

Wie zoeken we?

We zoeken vier enthousiaste jonge alumni, die voor twee jaar op vrijwillige basis willen plaatsnemen in het bestuur. Heb je eerder in een bestuur of commissie gezeten of heb je ervaring met het organiseren van activiteiten? Zet je je netwerk graag in en benader je makkelijk alumni, bedrijven en organisaties voor samenwerking? Heb je goede ideeën voor activiteiten van het JAN en zin om de organisatie hiervan voor je rekening te nemen? Laat het ons dan weten!

Als bestuurslid van het JAN is het bovendien belangrijk dat je:

  • Zelf een jonge alumnus bent; niet ouder dan 35 jaar
  • Woont in de omgeving van Leiden of Den Haag of bereid bent regelmatig naar Leiden te reizen
  • 1x per maand aanwezig bent bij vergaderingen in Leiden (m.u.v. de zomerperiode)
  • Tijd vrijmaakt voor de organisatie van activiteiten
  • Aanwezig bent bij de activiteiten die het JAN organiseert

Interesse?

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving en heb je zin om met het Jonge Alumni Netwerk aan de slag te gaan? Stuur dan vóór 21 november een e-mail met een korte motivatie en je cv naar jan@alumni.leidenuniv.nl o.v.v. 'Sollicitatie bestuur Jonge Alumni Netwerk'.

Eind november nodigen we in de avond een aantal mensen uit om kennis te maken. Ook bij vragen kun je bij ons terecht via bovenstaand e-mailadres.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.