Universiteit Leiden

nl en

Digitaal Zweetkamertje

Herinnert u zich het moment nog dat u uw handtekening in het Zweetkamertje mocht zetten? Vereeuwig nu ook digitaal uw handtekening op onze 360 graden foto van het bekendste kamertje in het Academiegebouw.

Vrijwel iedereen herinnert zich het moment dat hij of zij een handtekening mocht zetten nog goed. Maar hoe leuk zou het zijn om nog eens een kijkje te kunnen nemen in het Zweetkamertje en uw eigen handtekening op te zoeken?

Vanaf nu kan dit in het digitale Zweetkamertje van de Universiteit Leiden! Kijk rond, speur tussen alle handtekeningen naar die van u en laat door een 'tag' te plaatsen weten waar uw naam terug te vinden is. 
Misschien bent u vergeten waar uw handtekening stond? Of is uw handtekening vervaagd? Zet uw tag dan op de plek waar deze ongeveer heeft gestaan of kies een mooie plek op het plafond.  

Neem ook nog eens op uw gemak een kijkje bij alle bekende namen, zoals die van Koning Willem-Alexander, Winston Churchill en Nelson Mandela, en de cartoons en houtskooltekeningen die gedurende de vele jaren zijn gezet. 

Bezoek het digitale Zweetkamertje

U vindt het digitale Zweetkamertje op hetzweetkamertje.nl. Heeft u een vraag over het digitale Zweetkamertje? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij of heeft u een opmerking die u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op via info@alumni.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.