Universiteit Leiden

nl en

Digitaal Zweetkamertje

Herinner jij je het moment nog dat je je handtekening in het Zweetkamertje mocht zetten? Vereeuwig nu ook digitaal je handtekening op onze 360 graden foto van het bekendste kamertje in het Academiegebouw.

Update 10-11-2017: Door het succes van het digitale Zweetkamertje ervaren we momenteel wat technische problemen. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Bedankt voor je geduld.

Vrijwel iedereen herinnert zich het moment dat hij of zij een handtekening mocht zetten nog goed. Maar hoe leuk zou het zijn om nog eens een kijkje te kunnen nemen in het Zweetkamertje en je eigen handtekening op te zoeken?

Vanaf nu kan dit in het digitale Zweetkamertje van de Universiteit Leiden! Kijk rond, speur tussen alle handtekeningen naar de van jou en laat door een 'tag' te plaatsen weten waar jouw naam terug te vinden is. 
Misschien ben je vergeten waar je handtekening stond? Of is je handtekening vervaagd? Zet jouw tag dan op de plek waar deze ongeveer heeft gestaan. 

Neem ook nog eens op je gemak een kijkje bij alle bekende namen, zoals die van Koning Willem-Alexander, Winston Churchill en Nelson Mandela, en de cartoons en houtskooltekeningen die gedurende de vele jaren zijn gezet. 

Bezoek het digitale Zweetkamertje

Je vindt het digitale Zweetkamertje op www.hetzweetkamertje.nl

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag over het digitale Zweetkamertje? Bekijk dan de veelgestelde vragen.
Staat uw vraag hier niet bij  of heeft u een opmerking die u graag met ons wilt delen. Neem dan contact met ons op via info@alumni.leidenuniv.nl