Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Universiteit Leiden Academy Week

Datum
maandag 23 oktober 2023 - vrijdag 27 oktober 2023

Verdiep, verrijk en groei verder als professional

Bent u benieuwd wat Universiteit Leiden voor u kan betekenen als professional? Maak tijdens de Universiteit Leiden Academy Week van 23 – 27 oktober kennis met het onderwijsaanbod voor de nieuwsgierige professionals die op zoek zijn naar verdieping of groei in hun carrière. Bekijk het programma en meld u meteen aan voor een proefcollege of webinar.
 

De toepassing van gedragsinzichten in je werk

Donderdag 26 oktober van 12:30 - 13:15 

Lees hier alvast meer over de basistraining gedragsinzichten.

Population Health Management

Dinsdag 24 oktober van 16:00 - 17:00

Lees hier alvast meer over Population Health Management. 
 

Executive Master Cyber Security

Dinsdag 24 oktober van 16:00 - 16:45
Donderdag 26 oktober van 16:00 - 16:45

Lees hier alvast meer informatie over de Executive Master Cyber Security.

Legal English

Donderdag 26 oktober van 11:00 - 11:45

Lees hier alvast meer informatie over Legal English.

Ontwikkelingen in privacy- en gegegevensbescherming

Donderdag 26 oktober van 16:00 - 16:45

Duaal PhD Centre: promoveren voor professionals

Dinsdag 24 oktober van 16:00 - 16:45
Donderdag 26 oktober van 16:00 - 16:45

Lees hier alvast meer over de webinar.

Schrijf u nu in voor de Universiteit Leiden Academy Week!

Ontdek het gehele opleidingsaanbod voor professionals tijdens de Universiteit Leiden Academy Week.

Naar het aanmeldformulier

Wat kunt u verwachten van de Universiteit Leiden Academy Week?

Wilt u vrijblijvend kennismaken met een opleiding? Meld u dan aan voor een proefcollege (online of op locatie) van max. 45 minuten. Deze proefcolleges geven een impressie wat u kunt verwachten van de opleiding en ontdekken of de opleiding goed bij u past. De docent bespreekt gedurende 30 minuten een actueel onderwerp voor de desbetreffende opleiding. Daarna is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Bij een introductie webinar deelt de opleidingscoördinator van een opleiding of een docent informatie over de verschillende inhoudelijke modules van een opleiding, welke voorkennis eventueel nodig is, en wat de opleiding u gaat brengen als professional. Tijdens de webinars is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Liever uw vragen direct stellen aan een opleidingscoördinator? Dat kan! Wij organiseren op woensdagochtend 25 oktober en vrijdagochtend 27 oktober Q&A sessies met opleidingscoördinatoren van alle opleidingen voor professionals. Via het aanmeldformulier kunt u doorgeven voor welke opleiding u een Q&A sessie wilt inplannen. 

Universiteit Leiden Academy

De Universiteit Leiden Academy brengt het universitair onderwijs voor professionals samen, van korte cursussen tot masteropleidingen. Onze toegewijde docenten bieden u wetenschappelijke kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de professionele praktijk. Of u nu werkzaam bent in de wetenschap, overheid, zorg, juridische sector of het bedrijfsleven, wij hebben een opleiding die u verder helpt groeien. 

Vragen over de Universiteit Leiden Academy Week?

Wij helpen u graag verder! Stuur een e-mail naar info@avp.leidenuniv.nl. Wij streven ernaar om deze binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.