Universiteit Leiden

nl en

De meestgestelde vragen

Heeft u vraag over ons opleidingsaanbod? Dat kan! Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@avp.leidenuniv.nl. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

U kunt u inschrijven voor een opleiding via de opleidingspagina. Op deze pagina vindt u alle informatie over het programma en indien nodig de contactgegevens van de opleidingscoördinator.  

Meer informatie over de betalingsmogelijkheden voor de door u gekozen opleiding kunt u vinden op de opleidingspagina. Op deze pagina vindt u alle informatie over het programma en indien nodig de contactgegevens van de opleidingscoördinator. 

Gedurende het jaar worden er meerdere online open dagen voor Professionals georganiseerd. Tijdens deze open dagen kunt u webinars bijwonen om kennis te maken met de docent(en), een introductie over de opleidingen te krijgen en om al uw vragen te stellen.  

Onze opleidingen op locatie worden voornamelijk aangeboden in Leiden en Den Haag. Daarnaast biedt de Universiteit Leiden ook opleidingen online aan.  

Ja. Deze kunt u vinden door te filteren op ‘online’ op de overzichtspagina met alle opleidingen.  

Afhankelijk van de opleiding die je hebt gekozen ontvang je een certificaat van deelname, een geaccrediteerd deelcertificaat, of een geaccrediteerd diploma. Indien je graag wilt weten vooraf welk document u ontvang dan kunt u dit terugvinden op de opleidingspagina.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.