Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid

Masters

Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden kun je verdiepen in het rechtsgebied van jouw keuze. Onze masters zijn stuk voor stuk uitdagend, veelzijdig en praktijkgericht. Je kunt alle kanten op. Wist je dat wij naast LL.M. programma's ook een aantal interdisciplinaire MSc programma's aanbieden? En dat sommige masterprogramma's ook onderwijs geven op onze Campus Den Haag?

Masteropleidingen

Met 16 verschillende reguliere LL.M. en MSc. programma's die je aan de Leidse Rechtenfaculteit kunt volgen is er altijd wel een die bij je past. We bieden zowel Nederlands als Engelstalige masters. Onze masters zijn uitdagend, praktijkgericht en worden stuk voor stuk uitstekend beoordeeld.
Kijk hier voor een volledig overzicht van onze masters.

Oriënteer en verdiep je met onze voorlichtingsactiviteiten

Om de juiste master te kiezen kun je je op verschillende manieren oriënteren. Twijfel je nog of weet je al welke richting je op wilt? De Universiteit Leiden heeft voor elke fase een voorlichtingsactiviteit om je kennis te laten maken met onze masteropleidingen.

Heb je al werkervaring?

Bekijk dan onze Engelstalige Advanced Master programma's. Deze programma's zijn voor juristen die zich verder willen specialiseren en hun carrieremogelijkheden willen vergroten.

Zie voor meer informatie deze Engelstalige pagina

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.