Universiteit Leiden

nl en

Arbeidsrecht (LL.M.)

Specialistisch én breed geschoold – dat kenmerkt de Leidse meester in de Rechten. In de master Arbeidsrecht verdiep jij je in de rechtsdiscipline van jouw keuze. En je leert hoe het recht tot stand komt. Je kunt alle kanten op.

Waarom koos Noor de master Arbeidsrecht?

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Waarom kiezen voor de master Arbeidsrecht in Leiden?

  • In deze master komen naast het arbeidsrecht, ook het socialezekerheidsrecht en het internationaal en Europees recht aan bod.
  • Met deze interessante en gedegen studie ontwikkel je je tot een breed georiënteerde jurist;
  • Het kleine gemotiveerde docententeam, dat ook veel ervaring heeft in de arbeidsrecht praktijk als rechter of advocaat, brengt je de kneepjes van het vak bij.
  • Je zult merken dat je goede kansen hebt op de arbeidsmarkt.
  • De masterstudie is intensief en uitdagend. Je maakt op veel verschillende manieren kennis met theorie en praktijk, bijvoorbeeld in actieve kleinschalige actieve werkgroepen zoals het practicum, het privatissimum.  Je kunt rekenen op een gedegen scholing in onderzoeks-, schrijf- en presentatievaardigheden.

Past de master Arbeidsrecht bij jou?

Als je je verder wil verdiepen in een specifiek rechtsgebied als arbeidsrecht, ondernemingsrecht of staatsrecht, dan is een master Rechtsgeleerdheid iets voor jou. Net als de bachelor is deze opleiding een goede ‘match’ als je belangstelling hebt voor nieuws, maatschappelijke ontwikkelingen en mensen. Ben je daarbij ook nog een doorzetter en kijk je net even verder om creatieve oplossingen te bedenken, dan is deze master jou op het lijf geschreven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.