Universiteit Leiden

nl en

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je weten of de masteropleiding van jouw voorkeur wel bij je past? En ben je nieuwsgierig wat de Universiteit Leiden je te bieden heeft? Dan is het een goed idee om deel te nemen aan onze voorlichtingsactiviteiten.

Vanwege maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, 
biedt de Universiteit Leiden tot het eind van dit collegejaar geen fysiek onderwijs meer aan. Daardoor vervallen onze on campus voorlichtingsactiviteiten.  Alternatieve voorlichting (voor sommige opleidingen) kun je al wel krijgen via:

Masterdag

Bezoek opleidingspresentaties, stel je vragen aan docenten, alumni en huidge masterstudenten, bezoek de informatiemarkt en beleef je toekomstige studentenstad.

Lees hier meer over de Masterdag

Meeloopdagen

Wil je al een beetje proeven van het leven van een Leidse masterstudent? Dan is een Meeloopdag echt iets voor jou. Tijdens deze dag trek je op met een masterstudent, schuif je aan bij een hoorcollege en ervaar je hoe het is om de master van jouw voorkeur te volgen.

Lees hier meer over meeloopdagen

Master Webinarweek

Niet in de gelegenheid om de masterdag te bezoeken of behoefte aan meer informatie over een specifieke master? Bekijk dan onze on demand videos over verschillende masters. 

Lees hier meer over de Master Webinarweek

Bezoek de Masterdag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.