Universiteit Leiden

nl en

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je weten of de masteropleiding van jouw voorkeur wel bij je past? En ben je nieuwsgierig wat de Universiteit Leiden je te bieden heeft? Dan is het een goed idee om deel te nemen aan onze voorlichtingsactiviteiten.

Online Master Open Dagen

Bezoek opleidingspresentaties, stel je vragen aan docenten, alumni en huidge masterstudenten, bezoek de informatiemarkt en beleef je toekomstige studentenstad.
Lees hier meer over de Online Master Open Dagen

Meeloopdagen

Wil je al een beetje proeven van het leven van een Leidse masterstudent? Dan is een Meeloopdag echt iets voor jou. Tijdens deze activiteit trek je op met een masterstudent, schuif je aan bij een hoorcollege en ervaar je hoe het is om de master van jouw voorkeur te volgen.
Lees hier meer over meeloopdagen

Chat met een student

Kom direct in contact met een masterstudent en stel al je vragen over de opleiding, studeren aan de Universiteit Leiden en het Leidse of Haagse studentenleven.
Chat met een student

Virtual Tours

Maak je geen zorgen als je deze dagen de Universiteit Leiden niet kunt bezoeken. Onze virtuele tours nemen je mee door de steden Leiden en Den Haag, leiden je rond op de campus en naar de collegezalen.
Volg een virtuele tour

Bezoek de Online Master Open Dagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.