Jaarverslagen

Het jaarverslag van de Universiteit Leiden rapporteert over onderwijs, onderzoek, innovatie, kennisvalorisatie, infrastructuur, personeel en financiën.

Jaarverslag

In het jaarverslag rapporteert de Universiteit Leiden over het voorgaande jaar over onderwijs, onderzoek, innovatie, kennisvalorisatie, infrastructuur, personeel en financiën. Het jaarverslag inclusief jaarrekening is een verantwoordingsdocument en een naslagwerk. Zo bevatten de bijlagen onder meer een compleet overzicht van opleidingen, promoties, oraties, laureaten, besturen en accreditaties.

U kunt het Jaarverslag 2020 online lezen en downloaden.

Eerdere versies

2019 • 2018 • 2017 • 2016 • 2015 • 2014 • 2013 • 2012 • 2011 • 2010 • 2009

Duurzaamheidsverslag

In het Duurzaamheidsverslag gaat de universiteit in op vragen als: hoe bespaart de Universiteit Leiden energie? Kan afvalscheiding beter? Krijgen studenten wel voldoende mee in hun opleiding dat duurzaamheid belangrijk is? Wat doet de universiteit aan onderzoek op dit thema en hoe is de communicatie hierover?

U kunt het Duurzaamheidsverslag online lezen en downloaden. Er is ook een samenvatting.

Eerdere versies

2019    2018    2017