Jaarverslagen

Het jaarverslag van de Universiteit Leiden rapporteert over onderwijs, onderzoek, innovatie, kennisvalorisatie, infrastructuur, personeel en financiën.

Jaarverslag

In het jaarverslag rapporteert de Universiteit Leiden over het voorgaande jaar over onderwijs, onderzoek, innovatie, kennisvalorisatie, infrastructuur, personeel en financiën. Het jaarverslag inclusief jaarrekening is een verantwoordingsdocument en een naslagwerk. Zo bevatten de bijlagen onder meer een compleet overzicht van opleidingen, promoties, oraties, laureaten, besturen en accreditaties.

Lees het Jaarverslag 2017 online

Duurzaamheidsverslag

In 2018 verscheen voor de eerste maal het Duurzaamheidsverslag, waarin de Universiteit Leiden verantwoording aflegt voor haar duurzaamheidsbeleid van de afgelopen jaren en ambities voor de toekomst schetst.

In het verslag gaat de universiteit in op vragen als: hoe bespaart de Universiteit Leiden energie? Kan afvalscheiding beter? Krijgen studenten wel voldoende mee in hun opleiding dat duurzaamheid belangrijk is? Wat doet de universiteit aan onderzoek op dit thema en hoe is de communicatie hierover?

Lees het Duurzaamheidsverslag online

Documenten downloaden