Universiteit Leiden

nl en

Stichting Orgel Groot Auditorium

Stichting Orgel Groot Auditorium is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Naam

Stichting Orgel Groot Auditorium (Musici rond het Academie-orgel)

RSIN

8044.12.546

Adres

Muzenlaan 107
2353 KC  Leiderdorp

Doelstelling

Gelden te verwerven voor het reconstrueren van het orgel in het Groot Auditorium in het Academiegebouw van Universiteit Leiden.

Beleidsplan

Muzikaal opluisteren van oraties, afscheidscolleges en andere Academische plechtigheden door de organisten van de ‘Musici rond het Academie-orgel’ op het orgel in het Groot Auditorium. 
Organiseren van weekelijkse Inloopconcerten in de maanden april, mei en juni door de organisten van de ‘Musici rond het Academie-orgel’ en gastorganisten op het orgel in het Groot Auditorium, soms ook i.s.m. instrumentalisten of vocalisten, welke door iedereen te bezoeken zijn.

Bestuurders

Voorzitter: Ton van Haaften 
Secretaris/penningmeester: Bert Crama
Bestuurslid: Marieke Stoel

Beloning

Er geldt een vergoeding per orgelspeelbeurt voor de vrijwilligers van Stichting Orgel Groot Auditorium, rekening houdend met de tijdsduur en het aantal uren instuderen en, indien gewenst, een reiskostenvergoeding. 
Voor het geven van concerten geldt een vaste vergoeding per tijdseenheid tenzij anders is afgesproken en, indien gewenst, een reiskostenvergoeding. 
Dit geldt ook voor medewerkende instrumentalisten en vocalisten. 
Het bestuur van Stichting Orgel Groot Auditorium is onbezoldig en ontvangt slechts een vergoeding voor de gemaakte kosten w.o. reiskosten.

Verslagen en jaarrekeningen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.