Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Campusprotocol

Het campusprotocol van de Universiteit Leiden bevat de maatregelen en richtlijnen die binnen de universiteit gelden, waarmee we de veiligheid en gezondheid van onze studenten en medewerkers waarborgen en het risico op verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk beperken.

UPDATE: In Nederland geldt nog altijd een lockdown. Dit heeft ook gevolgen voor de universiteit. Tot en met 20 april is al het onderwijs online. Werken op locatie mag enkel na toestemming van de leidinggevende. 

De maatregelen in meer detail lees je hier

Campusprotocol Universiteit Leiden
Klik op de afbeelding om het protocol te lezen.

Uitgangspunten voor dit document zijn de richtlijnen van het RIVM, de maatregelen van de Rijksoverheid, en het Protocol Herstart Universiteiten van de Verenigde Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU), en eerder vastgestelde protocols voor onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering tijdens corona. Het campusprotocol geldt voor al onze medewerkers en studenten, ook voor studenten en medewerkers in het onderwijsgebouw van het LUMC, en voor al onze gebouwen in Leiden en Den Haag. Dit protocol is aanvullend op het reglement voor gebouwen, en is niet vrijblijvend.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.