Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Campusprotocol

Het campusprotocol van de Universiteit Leiden bevat de maatregelen en richtlijnen die binnen de universiteit gelden, waarmee we de veiligheid en gezondheid van onze studenten en medewerkers waarborgen en het risico op verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk beperken.

UPDATE: vanaf 26 april is er weer (beperkt) fysiek onderwijs mogelijk. Studenten worden door hun opleiding ge├»nformeerd wanneer en voor welk onderwijs zij naar de universiteit kunnen komen. Ook kunnen studieadviseurs, docenten en studieverenigingen voor extracurriculaire activiteiten ruimtes reserveren. Voor onderwijs en studentondersteuning kunnen docenten en andere medewerkers dus weer op universitaire locaties komen. De oproep aan kantoormedewerkers blijft om zoveel mogelijk thuis te werken. Meer informatie over de versoepelingen vanaf 26 april lees je hier

In al onze gebouwen blijft onderstaand campusprotocol van kracht. Doe altijd de coronacheck voor je naar de universiteit komt.

Campusprotocol Universiteit Leiden
Klik op de afbeelding om het protocol te lezen.

Uitgangspunten voor dit document zijn de richtlijnen van het RIVM, de maatregelen van de Rijksoverheid, en het Protocol Herstart Universiteiten van de Verenigde Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (VSNU), en eerder vastgestelde protocols voor onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering tijdens corona. Het campusprotocol geldt voor al onze medewerkers en studenten, ook voor studenten en medewerkers in het onderwijsgebouw van het LUMC, en voor al onze gebouwen in Leiden en Den Haag. Dit protocol is aanvullend op het reglement voor gebouwen, en is niet vrijblijvend.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.