Universiteit Leiden

nl en

Promotie Doris Dull-Zessner

"An impressive step between professional practice and the academic world", zo omschrijft professor Jan Adriaanse het proefschrift van Doris Dull-Zessner. Doris verdedigde haar proefschrift op 29 Juni 2017 getiteld 'Value Congruence in a Multinational Corporation'.

Lees verder op de Engelse site. 

Prof.dr. Jan Adriaanse about Doris Dull-Zessner

"As an external PhD candidate, Doris has taken an impressive step between professional practice and the academic world. Her years of experience as HR Director at a multinational have been highly beneficial for the quality of the empirical data. In addition, her outcomes and recommendations will be applicable in practice. A good example of valorisation."

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.