Universiteit Leiden

nl en

Dual PhD Centre: opening academisch jaar 20/21

Op vrijdag 4 september werd de Opening van het nieuwe academische seizoen gevierd van het Dual PhD Centre. De bijeenkomst kon op een alternatieve locatie plaatsvinden, in de Paleiskerk in Den Haag, maar werd tegelijk ook live uitgezonden.

Ondanks de strikte coronamaatregelen konden we zo toch een 40 bezoekers ontvangen waaronder promovendi, stafleden maar met name ook de Starters en zij die in het afgelopen half jaar het zgn. Pre-PhD-certificaat hadden verdiend. In zijn openingstoespraak stond Johannes Magliano-Tromp stil bij de successen en ontwikkelingen van het afgelopen jaar, maar blikte hij natuurlijk ook vooral terug op, en vooruit naar het werk van het DPC en de deelnemers daarvan in deze coronatijd. Tijdens de pauze en na afloop konden de bezoekers elkaar eindelijk weer eens in levenden lijve zien en spreken. Het was een uitstekend startschot voor een nieuw seizoen in praktijk en wetenschap!

Wie de opening, inclusief de toekenning van de certificaten, nog eens terug wil zien kan kijken via onderstaande video.

Kijk terug: opening academisch jaar Dual PhD Centre

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.