Universiteit Leiden

nl en

Aanmelden en betalen

De inschrijfperiode voor semester 1 (2022-2023) is gesloten. Wij nodigen u graag uit om u vanaf 14 november in te schrijven voor vakken van semester 2.

Aanmelden

Het inschrijfformulier is van 14 november 2022 t/m 13 januari 2023 te vinden op de pagina Inschrijven.

Let op! U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van cursussen bij één van de andere faculteiten? Klik dan hier.

Weet u nog niet zeker of een cursus beschikbaar is, bent u nog in overleg met de studieadviseur of is er een andere reden waarom u verwacht uw aanmelding niet op tijd te kunnen versturen? Neemt u dan vóór de inschrijfdeadline contact op met de coördinator Studeren à la carte om een regeling te treffen.

Na ontvangst van uw aanmelding en betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief met o.a. de roosterinformatie. Deze informatie kunt u ook online vinden (MyTimeTable) of via de link naar het rooster in de cursusbeschrijving in de Studiegids.

Kosten en betaling

Cursuskosten

De kosten van Studeren à la carte bedragen € 70,00 per EC voor bachelorcolleges (collegejaar 2022-2023). 1 EC staat voor een studielast van 28 uur. In de cursusbeschrijving in de Studiegids staat of een cursus bestaat uit 5EC of 10EC.

Maximaal bedrag

Volgt u in het collegejaar 2022-2023 vier of meer à la carte-cursussen, dan betaalt u maximaal € 1215,00 per collegejaar (passe-partout). U kunt zich voor dit bedrag voor maximaal 10 cursussen per semester aanmelden. 

Bovenstaande kosten zijn vrijgesteld van BTW.
Aan te schaffen studiemateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Betaling

Na verzending van het inschrijfformulier wordt u automatisch doorgeleid naar Paylogic, het betaalsysteem van de Universiteit Leiden.

Indien betaling via Paylogic niet mogelijk is kan de betaling via overschrijving voltooid worden:
IBAN NL 74 RABO 0102054266
t.n.v. Universiteit Leiden Faculteit Geesteswetenschappen
o.v.v. SAP 1500000004 en uw naam.

De betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus door ons te zijn ontvangen. Bij overschrijding van deze termijn kunnen wij een tijdige verwerking van uw inschrijving niet garanderen.

Gespreide betaling en eenmalige incasso's zijn niet mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.