Universiteit Leiden

nl en

Aanmelden en betalen

The registration period for semester 2 has closed. From 17 June you can register for semester 1 of the new academic year 2021-2022.

Aanmelden

Het inschrijfformulier is van 15 juni t/m 14 augustus 2020 en van 16 november 2020 t/m 15 januari 2021 te vinden op de pagina Inschrijven.

Let op! U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van cursussen bij één van de andere faculteiten? Klik dan hier.

Weet u nog niet zeker of een cursus beschikbaar is, bent u nog in overleg met de studieadviseur of is er een andere reden waarom u verwacht uw aanmelding niet op tijd te kunnen versturen? Neemt u dan vóór de inschrijfdeadline contact op met de coördinator Studeren à la carte om een regeling te treffen.

Na ontvangst van uw aanmelding en betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief met o.a. de roosterinformatie. Deze informatie kunt u ook online vinden (semester 1 en semester 2) of via de link naar het rooster in de cursusbeschrijving in de Studiegids.

Kosten en betaling

Cursuskosten

De kosten van Studeren à la carte bedragen € 66 per EC voor bachelorcolleges (collegejaar 2020-2021). 1 EC staat voor een studielast van 28 uur.

Maximaal bedrag

Volgt u in het collegejaar 2020-2021 vier of meer à la carte-cursussen, dan betaalt u maximaal € 1.171 per collegejaar. Bovenstaande kosten zijn vrijgesteld van BTW.

Aan te schaffen studiemateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Betaling

Na verzending van het inschrijfformulier wordt u automatisch doorgeleid naar Paylogic, het betaalsysteem van de Universiteit Leiden.

Indien betaling via Paylogic niet mogelijk is kan de betaling via overschrijving voltooid worden:
IBAN NL 74 RABO 0102054266
t.n.v. Universiteit Leiden Faculteit Geesteswetenschappen
o.v.v. SAP 1500000004 en uw naam.

De betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus door ons te zijn ontvangen. Bij overschrijding van deze termijn kunnen wij een tijdige verwerking van uw inschrijving niet garanderen.

Gespreide betaling en eenmalige incasso's zijn niet mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.