Universiteit Leiden

nl en

Aanmelden en betalen

De inschrijfperiode voor semester 1 (2024/2025) is geopend tot 5 augustus.

Aanmelden

Het inschrijfformulier voor semester 1 is van 3 juni tot 5 augustus 2024 te vinden op de pagina Inschrijven.

Let op! U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van cursussen bij een van de andere faculteiten? Volledig aanbod contract- en aanschuifonderwijs. N.B. inschrijven voor deze cursussen verloopt via de betreffende faculteit.

Weet u nog niet of een cursus wel beschikbaar is, bent u nog in overleg met de studieadviseur of is er een andere reden waarom u zich niet op tijd zal kunnen inschrijven? Neem dan voor het verstrijken van de inschrijfdeadline contact op met de coördinator contractonderwijs om een regeling te treffen. 

Let op! Uw aanmelding is alleen geldig na ontvangst van een gewaarmerkte kopie van een VWO-diploma of HBO-propedeuse, of een daaraan gelijkwaardig diploma. 
Zie voor meer informatie: toegangseisen contractonderwijs.

Na ontvangst van uw aanmelding en, indien nodig, diploma ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief met o.a. de roosterinformatie. Deze informatie kunt u ook vinden via MyTimetable. U heeft hier geen studentaccount voor nodig! 

Kosten en betaling

Cursuskosten

De kosten van het contract onderwijs bedragen € 159,00 per EC voor bachelorcolleges (collegejaar 2024/2025). 1 EC staat voor een studielast van 28 uur. In de cursusbeschrijving in de Studiegids staat of een cursus bestaat uit 5EC of 10EC.

Prijzen zijn inclusief één tentamenmogelijkheid en een eventuele herkansing in hetzelfde collegejaar. Eventueel aan te schaffen studiematerialen zijn niet inbegrepen. 

Bovenstaande kosten zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling

Na verzending van het inschrijfformulier wordt u automatisch doorgeleid naar Paylogic, het betaalsysteem van de Universiteit Leiden. 

Indien betaling via Paylogic niet mogelijk is kan de betaling via overschrijving voltooid worden. (LET OP! Alleen gebruiken voor betalingen voor AlaCarte en Contractonderwijs)

IBAN NL 74 RABO 0102054266 
t.n.v. Universiteit Leiden Faculteit Geesteswetenschappen 
o.v.v. SAP 1500000004 en uw naam

De betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het semester door ons te zijn ontvangen. Bij overschrijding van deze termijn kunnen wij een tijdige verwerking van uw inschrijving niet garanderen. 

Gespreide betaling en eenmalige incasso's zijn niet mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.