Universiteit Leiden

nl en

Toegangseisen

De toegangseisen voor het contractonderwijs zijn gelijk aan de wettelijk vastgelegde toegangseisen voor een universitaire opleiding. Dat betekent dat u minimaal een VWO diploma, of een daaraan gelijkwaardig diploma moet hebben behaald.

Bij inschrijving moeten gewaarmerkte kopieën van diploma's overlegd worden. Dit betekent dat kopieën dienen te zijn gewaarmerkt door de instelling die het originele diploma heeft uitgegeven en door dezelfde instelling in een gesloten envelop moet worden verstuurd naar:

Studiepunt Geesteswetenschappen 
T.a.v. de coördinator contractonderwijs 
Cleveringaplaats 1 
2311 BD Leiden

U mag de gewaarmerkte kopie van uw diploma ook inscannen en als PDF naar ons emailen.
(LET OP! Foto's van het diploma worden niet geaccepteerd).

Indien het niet mogelijk is om kopieën te laten waarmerken door de instelling, is het ook mogelijk de kopie te laten waarmerken door een notaris.

Twijfelt u of uw diploma toegang geeft tot contractonderwijs? Neemt u dan contact op met ons op via: contractonderwijs@hum.leidenuniv.nl.

Aanvullende eisen

Voor sommige collegereeksen gelden aanvullende eisen. Eventuele aanvullende eisen vindt u bij de collegebeschrijvingen. Ook kunt u inlichtingen inwinnen bij het secretariaat of de studiecoördinator van de relevante opleiding. Telefoonnummers en e-mailadressen vindt u in de adressenlijst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.