Universiteit Leiden

nl en

Aanmelden

U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit der Archeologie. Wilt u zien welke cursussen de andere Leidse faculteiten aanbieden? Bekijk dan de Contractonderwijs pagina. 

U meldt zich aan door het inschrijfformulier op te sturen naar het Onderwijssecretariaat van de Faculteit der Archeologie. Dit kan per e-mail of via onderstaand adres.

Naast het inschrijfformulier dient u ook een gewaarmerkte kopie van uw VWO-diploma of HBO-propedeuse, of een daaraan gelijkwaardig of relevant diploma per post in te sturen. 
(Zie ook de toegangseisen Contractonderwijs Archeologie).

Adres:
Universiteit Leiden
Faculteit der Archeologie
t.a.v. Onderwijssecretariaat (Yvonne van Eijk-van Veen)
Einsteinweg 2
2333 CC  Leiden

Na ontvangst van het inschrijfformulier en de gewaarmerkte kopie van het diploma ontvangt u een collegekaart en een studentenaccount (inloggegevens en een e-mail adres). Het studentenaccount heeft u nodig voor oa. toegang tot de digitale leeromgeving Brightspace.
De collegekaart en studentenaccount zijn geldig voor de duur van de collegereeks (inclusief toets) waarvoor u zich inschrijft.

Deadlines

Bij de Faculteit der Archeologie gelden geen deadlines voor Contractonderwijs inschrijvingen, u kunt zich op ieder moment in het jaar aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.