Universiteit Leiden

nl en

Voorlichtingsactiviteiten

Om een goed beeld te krijgen van welke studie bij je past, moet je veel uitzoeken. Neem hier dan ook ruim de tijd voor en ga actief aan de slag. Deelname aan een voorlichtingsactiviteit gaat je heel veel duidelijkheid bieden!

Open Dagen

Alle studies uit Leiden én Den Haag presenteren zich tijdens de Online Open Dagen. Volg opleidingspresentaties, stel je vragen op de informatiemarkt, en beleef je toekomstige studentenstad.
Meer informatie over de Open Dagen

Proefstuderen

Samen met andere studiekiezers volg je colleges bij de opleiding en bespreek je opdrachten die je van te voren voorbereidt. Zo krijg je een diepgaand beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.
Meer informatie over Proefstuderen

Online Proefstuderen

Een aantal opleidingen biedt Online Proefstuderen aan: vanuit huis kun je colleges of werkgroepen volgen, video's van alumni bekijken en digitaal de sfeer op de faculteit verkennen.
Bekijk het aanbod van Online Proefstuderen

Meeloopdagen

Volg een of meerdere online colleges, stel je vragen aan de studenten van de opleiding en beslis of de opleiding echt bij je past.
Meer informatie over Meeloopdagen

Chat met een student

Kom direct in contact met een student van een opleiding waarover je meer wilt weten en stel al je vragen over de studie en het studentenleven.
Direct naar 'Chat met een student'

Virtual Tours

Maak je geen zorgen als je deze dagen de Universiteit Leiden niet kunt bezoeken. Onze virtuele tours nemen je mee door de steden Leiden en Den Haag, leiden je rond op de campus en naar de collegezalen.
Volg een virtuele tour

Hoe kies je een studie die bij je past?

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.