Universiteit Leiden

nl en

Voorlichtingsactiviteiten

Om een goed beeld te krijgen van welke studie bij je past, moet je veel uitzoeken. Neem hier dan ook ruim de tijd voor en ga actief aan de slag. Een bezoek aan de universiteit en de stad gaat je heel veel duidelijkheid bieden. Kom dus langs!

Kom kennismaken

Maar welke activiteit bezoek je dan? Ben je op zoek naar wat algemene informatie over meerdere opleidingen of wil je weten hoe het voelt om in de collegebanken bij die ene opleiding te zitten? Hier ontdek je wat je bij welke activiteit kunt verwachten en welke data je vast in je agenda kunt zetten.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Open Dag
Alle studies uit Leiden én Den Haag presenteren zich. Oriënteer je op de informatiemarkt, bezoek opleidingspresentaties en beleef je toekomstige studentenstad.
Kijk in de kalender wanneer de volgende Open Dag is

Proefstuderen
Samen met andere studiekiezers volg je colleges  bij de opleiding en bespreek je opdrachten die je van te voren voorbereidt. Zo krijg je een diepgaand beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.
Kijk in de kalender op welke dagen Proefstuderen wordt aangeboden

Meeloopdag
Loop mee met een student en beslis of de studie goed bij je past. Je schuift aan bij echte hoor- en werkcolleges en proeft de sfeer op de universiteit.
Kijk in de kalender wanneer je een dagje kunt meelopen

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie