Universiteit Leiden

nl en

Meeloopdagen

Tijdens de meeloopdagen volg je colleges van eerstejaarsvakken. Op die manier krijg je een goed beeld of de inhoud van de studie bij jouw interesses past en of de opleiding de juiste keuze voor je is.

Volg een meeloopdag

Tijdens de (online) meeloopdagen volg je een of meerdere colleges voor eerstejaarsstudenten. Studentambassadeurs zullen je natuurlijk ook alles vertellen over de opleidingen en over studeren in Leiden of Den Haag. Tenslotte is er ook alle gelegenheid om je vragen te stellen aan de studentambassadeurs. 

Voor wie?
Meeloopdagen zijn bedoeld voor studenten op het hbo en voor 5- of 6-vwo'ers die serieus overwegen aan de Universiteit Leiden te gaan studeren. Heb jij de brochure van de opleiding aangevraagd, de website bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of de studie van jouw voorkeur ook echt bij jou past.

Wanneer?
De meeloopdagen worden georganiseerd van oktober t/m april. In mei t/m september zijn er dus geen meeloopdagen. Vanaf eind september vind je op deze website op welke dagen jij een dagje (online) kunt meelopen bij een opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.