Universiteit Leiden

nl en

Meeloopdagen

Sfeer proeven tijdens een reguliere dag op de universiteit? Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past.

Vanwege maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, biedt de Universiteit Leiden tot het eind van dit collegejaar geen fysiek onderwijs meer aan. Daardoor vervallen ook onze activiteiten on campus, zoals meeloopdagen. Onze excuses voor het ongemak. We bieden je natuurlijk wel online alternatieven aan!

Bekijk de online activiteiten per bacheloropleiding

Samen met zittende studenten woon je een college en werkgroep bij en proef je de sfeer van de opleiding. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten. 

Bekijk op welke dagen je bij een opleiding kunt meelopen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Hein Laterveer

student Bestuurskunde

Hein Laterveer

Ik raad aanstaande studenten vooral aan om een echt college te volgen tijdens een meeloopdag om te kijken of de studie en de specialisatie bij jou past. Ik vind het groot voordeel dat je kunt kiezen uit twee specialisaties. Ik heb in het eerste jaar gekozen voor de specialisatie Economie, Bestuur en Management.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.