Universiteit Leiden

nl en

Webinarweek

Wil je écht ervaren hoe het is om een bacheloropleiding bij de Universiteit Leiden te volgen? Neem dan deel aan de Webinarweek!

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, biedt de Universiteit Leiden geen fysieke voorlichtingsactiviteiten aan in onze gebouwen. Universiteit Leiden biedt je een Online Webinarweek aan waarin je je kunt verdiepen in de opleiding van je keuze.

Wat kun je verwachten tijdens de Webinarweek?

Universiteit Leiden organiseert een Webinarweek voor studiekiezers die al een interesse hebben in één of meerdere opleidingen en zich willen verdiepen in de inhoud van de opleiding. Je kunt tijdens deze Webinarweek online deelnemen aan een programma van een studie dat bestaat uit een korte opleidingspresentatie en een 30 tot 40 minuten durend hoor- of werkcollege. De webinars worden gehost door onze studenten en docenten, die ook klaar staan om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A sessie aan het einde van elk webinar. Zo krijg je een goed beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

  • Wat: volg een hoorcollege en/of werkgroep en een virtuele rondleiding door het onderwijsgebouw en de stad
  • Wanneer: najaar 2021
  • Waarom: ervaar zelf of de opleiding van jouw interesse echt bij je past en of dit de universiteit is waar je wilt studeren. Je krijgt een realistisch beeld van een studie en studeren aan de Universiteit Leiden
  • Voor wie: 5/6 vwo'ers die zich al hebben georiënteerd op een bacheloropleiding, bijvoorbeeld door de Open Dag bij te wonen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.