Universiteit Leiden

nl en

Geesteswetenschappen bij Universiteit Leiden

Onderwijs voor professionals

Wilt u zich verder ontwikkelen en op academisch niveau uitgedaagd worden in uw vakgebied of daarbuiten? De Faculteit Geesteswetenschappen biedt een breed opleidingsaanbod aan om uw carrière een boost te geven, nieuwe vaardigheden te leren of uw kennis te verbreden. 

Taalcursussen en online cursussen

Het Academisch Talencentrum (ATC) is het talencentrum van de Universiteit Leiden. Als oudste universitaire talencentrum in Nederland bieden wij taalonderwijs aan in een groot aantal talen, zowel voor beginners als gevorderden. Alle cursussen zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld en gericht op verschillende taalvaardigheden (spreken, schrijven, luisteren en lezen), waarbij ook culturele aspecten aan bod komen. Onze docenten zijn gespecialiseerd in taalonderwijs aan hoger opgeleiden. Kwaliteit van het onderwijs staat bij ATC voorop.

Studeren à la carte (aanschuifonderwijs)

Heb je belangstelling voor een universitaire opleiding, maar wil je niet meteen een hele studie volgen, kies dan een van de vele à la carte-cursussen die de Faculteit der Geesteswetenschappen aanbiedt.

Contractonderwijs

Contractstudenten volgen één of meer cursussen en betalen een bedrag op basis van het aantal studiepunten. Zij worden niet ingeschreven als reguliere student aan de Universiteit Leiden, maar als contractstudent bij de opleiding zelf.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.