Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Fietsroute Leiden - Den Haag

Haal je fiets, tandem, eenwieler, elektrische fiets, lowrider, swapfiets, riksja, stadsfiets, racefiets maar uit de schuur! Speciaal ter ere van onze 444ste verjaardag hebben we een fietsroute gemaakt van precies 44,4 km die je langs de mooiste plekjes van Leiden, Den Haag en alles er tussenin voert. Want wat is het hier eigenlijk mooi!

De 444-fietsroute is het hele jaar zowel online als offline beschikbaar. Je kunt de route hier gratis downloaden in pdf of in gpx. Natuurlijk kun je ook de uitgeprinte versie ophalen bij één van de gebouwen van de Universiteit Leiden of bij de VVV-kantoren en andere toeristische plekken. Heb je op de route een foto of een selfie gemaakt? Deel de foto met ons op facebook, twitter of instagram en tag #444jaar
 

De fietsroute downloaden in PDF

Download de printbare fietsroute in PDF, zie het menu aan de rechterkant.
 

De fietsroute downloaden als GPX-track

Download de fietsroute als GPX track, zie het menu aan de rechterkant.

Een gpx-track is te gebruiken met verschillende navigatiesystemen. Als je je eigen navigatiesysteem hebt kun je de gpx-track hier downloaden en inladen in je navigatiesysteem.

Nog geen navigatiesysteem? Een gratis en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem is BikeGPX. Download BikeGPX op de telefoon: android / iphone en scan de onderstaande code via de app om de route te verkrijgen.

 

444-fietstocht

Op 11 mei is de officiële opening van de 444-Fietsroute. We starten tegelijkertijd in Leiden én Den Haag. Iedereen uit Leiden, Den Haag en omstreken die tussen de 8 en 120 jaar oud is mag meefietsen.

Meld je aan voor de 444-fietstocht!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie