Universiteit Leiden

nl en

444-Fietstocht

Datum
zaterdag 11 mei 2019
Tijd
Locatie
Start in Leiden of Den Haag

Haal je fiets, tandem, eenwieler, riksja, of wat voor fiets dan ook maar uit de schuur. De 444-Fietstocht is een (recreatieve en gratis) fietstocht van 44,4 kilometer die je langs de mooiste plekjes van Leiden, Den Haag en alles er tussenin voert. Want wat is het hier eigenlijk mooi!

Deze tocht is de officiële opening van de 444-Fietsroute. We starten tegelijkertijd in Leiden én Den Haag. Iedereen uit Leiden, Den Haag en omstreken die tussen de 8 en 120 jaar oud is mag meefietsen.

  • Startlocatie Leiden: Universitair Sportcentrum Leiden (USC), Einsteinweg 6, Leiden
  • Startlocatie Den Haag, Leiden University College (LUC), Anna van Buerenplein 301, Den Haag
  • Deelname aan de fietstocht is gratis. Wel vragen we je om je van te voren in te schrijven. Het aantal plekken is beperkt.

Zet de route in je navigatiesysteem

De fietsroute van 11 mei is ook beschikbaar als GPX-track. Een GPX-track is te gebruiken met verschillende navigatiesystemen. Download de track vanaf deze pagina en zet hem in je navigatiesysteem. Geen navigatiesysteem? Een gratis en gebruiksvriendelijke navigatie-app voor je mobiel is BikeGPX. Download BikeGPX (Android iOS) en scan de QR-code via de app om de route binnen te halen.

Aanmelding gesloten

De aanmeldingsperiode voor de fietstocht op 11 mei is gesloten. Als je je tijdig hebt ingeschreven heb je via de e-mail meer informatie ontvangen. Was je te laat met inschrijven? Dan ben je van harte welkom om de route op zaterdag 11 mei op eigen gelegenheid te fietsen. Kom tussen 12.30 en 15.00 uur langs bij het Universitair Sportcentrum aan de Einsteinweg 6 in Leiden voor een routebeschrijving en een fietswimpel. Veel fietsplezier!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.