444-Fietstocht

11 mei 2019
Start in Leiden of Den Haag

Haal je fiets, tandem, eenwieler, riksja, of wat voor fiets dan ook maar uit de schuur. De 444-Fietstocht is een (recreatieve en gratis) fietstocht van 44,4 kilometer die je langs de mooiste plekjes van Leiden, Den Haag en alles er tussenin voert. Want wat is het hier eigenlijk mooi!

Deze tocht is de officiële opening van de 444-Fietsroute. We starten tegelijkertijd in Leiden én Den Haag. Iedereen uit Leiden, Den Haag en omstreken die tussen de 8 en 120 jaar oud is mag meefietsen.

• Startlocatie Leiden: Universitair Sportcentrum Leiden (USC), Einsteinweg 6, Leiden
  • Startlocatie Den Haag, Leiden University College (LUC), Anna van Buerenplein 301, Den Haag
  • Deelname aan de fietstocht is gratis. Wel vragen we je om je van te voren in te schrijven. Het aantal plekken is beperkt.

Aanmeldformulier

Meld je uiterlijk 5 mei aan