Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Feel at Home Fair

Als je pas net in Nederland woont, is het begin soms spannend en moeilijk. Om je sneller thuis te laten voelen, wordt er in Den Haag de Feel at Home Fair georganiseerd. De Universiteit Leiden is aanwezig op dit evenement op 3 februari. In het Stadhuis van Den Haag kun je workshops volgen en ervaringen delen met anderen.

Stand Universiteit Leiden

Bij de Feel at Home Fair komen meer dan 4000 mensen, met in totaal meer dan 100 nationaliteiten, bij elkaar. Op het evenement zijn meer dan 150 kraampjes  met informatie over sport-, muziek- en sociale verenigingen, banen, het vinden van een huis en kinderopvang én over de Universiteit Leiden.  

Bij de speciale 444-stand van de Universiteit Leiden geven studenten van het Leiden University College The Hague informatie over het studie-aanbod in Den Haag en Leiden en over hun community-projecten. Ook kun je een workshop volgen over de schilderijen van Rembrandt in het Mauritshuis en het Rembrandtjaar. 

Kom je ook?

Als je je vooraf aanmeldt, is de toegang gratis (tot een maximum van 4 personen). Op de dag zelf betaal je voor de entree een klein bedrag. 

Meer informatie over het programma en aanmelden vind je op de website

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.