Universiteit Leiden

nl en

Moderne Nederlandse letterkunde (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Kom naar onze online en on- campus events om ons beter te leren kennen!

Twee presentatoren bij de open dag
Twee presentatoren bij de open dag

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder! 

Activiteiten

Master Open Dagen

De komende Master Open Dagen vinden plaats op 16 februari 2024. Dit evenement is jouw kans om alles te weten te komen over onze masteropleidingen, en of ze voor jou een goede match zouden zijn. Woon presentaties bij, ontmoet onze sprekers, leer meer over de carrières van onze alumni, en laat onze studenten je alles vertellen over studeren aan de Universiteit Leiden en het leven in Leiden en Den Haag. 

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie bij de opleiding krijgt. Op het platform vind je ook de opnames van de opleidingspresentaties die zijn gemaakt tijdens de Master’s Online Open Dagen van 5 en 6 oktober. 

Verken de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij de Faculteit der Geesteswetenschappen, waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken. 

360 Campus tour: de Faculteit der Geesteswetenschappen

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.