Universiteit Leiden

nl en

Moderne Nederlandse letterkunde (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Kom kennis maken op de Masterdag van de Universiteit Leiden!

Universiteit Leiden Masterdag

Over de Masterdag

Tijdens de Masterdag kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je bezoekt opleidingspresentaties, de Informatiemarkt, en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen.

Waarom de Masterdag bezoeken?

De Masterdag is je kans om belangrijke extra informatie te krijgen, zodat je de juiste keuze kan maken. Hier ontdek je wat het beste masterprogramma is voor jou, of het nu gaat om de inhoud van de opleiding of over carrièreperspectieven.

Je hebt soms meer aan het luisteren naar ervaringen uit de eerste hand dan aan het bekijken van welke brochure of website dan ook. Op de Informatiemarkt van de Masterdag kun je praten met docenten, studenten en alumni. Maar al te graag delen zij hun ervaringen over de tijd die ze in Leiden hebben doorgebracht, hun succestips en de carrières na hun studie.

Kom naar het Job Market Café op de Informatiemarkt voor uitvoerig carrière-advies van onze loopbaanadviseurs. Zij kunnen je deskundige begeleiding geven bij het kiezen van de opleiding die het beste past bij jouw carrièredoelen.

 

De Masterdag is een uitgelezen gelegenheid om het leven op de Universiteit Leiden te ontdekken. Je loopt langs de Leidse grachten en krijgt de kans om de gebouwen van de Faculteit Geesteswetenschappen waar je gaat studeren te ontdekken, de collegezalen te bezoeken en zelf te zien welke faciliteiten de Universiteit Leiden te bieden heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.