Universiteit Leiden

nl en

Journalistiek en Nieuwe Media (MA)

Deadline voor aanmelden

De deadline voor alle studenten is 1 april. 

Meld je op tijd aan!

Als je geen (Nederlands) diploma hebt waarmee je direct toegelaten wordt, moet je een tweeledige aanmeldprocedure doorlopen.

  • Allereerst moet je je aanmelden in Studielink.
  • Na aanmelding in Studielink ontvang je binnen 2 dagen een mail met de inloggegevens voor het online aanmeldportaal van Universiteit Leiden (uSis).Hier kun je je aanmelding voltooien.

Je aanmelding moet voor de gestelde deadlines binnen zijn in het online aanmeldportaal (uSis). Hou hier rekening mee en wacht niet tot het laatste moment.  

Andere deadlines

Internationale studenten kunnen huisvesting aanvragen bij de Universiteit Leiden. Ben jij een internationale student en wil je huisvesting aanvragen bij de Universiteit Leiden, meld je dan op tijd aan! Er is maar een beperkte hoeveelheid woningen, dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!  De Universiteit Leiden kan huisvesting niet garanderen. Zorg er dus voor dat je ruim voor de deadline zowel de aanmelding voor je opleiding als je aanvraag voor huisvesting indient. Je hoeft niet met je aanvraag voor huisvesting te wachten tot er een besluit is genomen over jouw toelatingsverzoek. Lees hier meer over huisvesting en wanneer en hoe je dat moet regelen.

Ben je een internationale student en wil jij een studiebeurs of lening aanvragen? Houd er dan rekening mee dat de deadlines hiervoor variëren. Bezoek de studiebeurswebsite voor meer informatie.

>> Ga naar de volgende stap: Stap 3. Verzamel de benodigde documenten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.