Universiteit Leiden

nl en

Persoonlijk advies

Mocht je nog met bepaalde vragen zitten en je wilt graag met iemand spreken, dan biedt Universiteit Leiden hiervoor verschillende opties.

Vraag advies aan je studieadviseur

Bespreek je masterkeuze-vragen eerst met de studieadviseur van je opleiding. Misschien heb je wel al een idee, maar heb je bijvoorbeeld vragen over de (on)mogelijkheden voor het volgen van een specifieke masteropleiding. De studieadviseur kan je meer vertellen over de verschillende keuzemogelijkheden van de opleiding.

Heb je niet eerder aan Universiteit Leiden gestudeerd? Bijna elke opleiding heeft wel een studieadviseur of contactpersoon die je verder kunnen helpen. 

Loopbaanadviseurs Career Service

De studiekeuze/loopbaanadviseur van jouw facultaire Career Service kan je verder helpen met je keuzevragen m.b.t. je masteropleiding. Bij het kiezen van een master neem je natuurlijk je wensen voor toekomstig werk mee. Soms kan het lastig zijn om te kiezen tussen twee of meerdere masters, want sluit je daar niet allerlei loopbaanmogelijkheden mee uit? Met de loopbaanadviseurs kan je deze keuzetwijfels en -vragen bespreken en tips ontvangen hoe je je masterkeuzetraject het beste kunt aanpakken.  

Heb je niet eerder aan Universiteit Leiden gestudeerd? Bijna elke universiteit heeft wel een Career Service of loopbaanadviseur die je verder kunnen helpen.  

Chat met een student

Heb je een vraag over het studentenleven in Leiden of Den Haag, studeren aan de Universiteit Leiden of ben je op zoek naar informatie over een specifieke opleiding? Kom direct in contact met één van onze studenten! of via Contact op de webpagina van het masterprogramma. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.