Universiteit Leiden

nl en

Extra voorlichtingsactiviteiten

Ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde masteropleiding of wil je je nog wat verder verdiepen? Naast de Open Dagen biedt Universiteit Leiden ook verdiepende voorlichtingsactiviteiten aan, zo kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor een Meeloopdag of kom een dag Proefstuderen!

Meeloopdag

Sommige opleidingen bieden meeloopdagen (Student for a Day) aan. Je krijgt dan de kans om met een huidige student mee te lopen tijdens een studiedag. Zo krijg je een beeld van hoe het is om die opleiding te doen bij Universiteit Leiden. 

Bekijk het actuele aanbod van meeloopdagen in de agenda. 

Proefstuderen

Sommige opleidingen bieden ook proefstudeerdagen aan. Deze dagen zijn speciaal ingericht om een goed beeld te krijgen van de opleiding. Je volgt de colleges samen met andere studiekiezers en natuurlijk staan onze studenten en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van de master én het onderwijs aan de universiteit.

Bekijk het actuele aanbod van proefstudeerdagen in de agenda. 

Online experience en Q&A

Heb je jouw keuze al bijna gemaakt en wil je online nog je laatste vragen stellen? Sommige masteropleidingen organiseren een Online Experience en Q&A. 

Bekijk onze agenda voor het actuele aanbod

Chat met een student

Natuurlijk kun je ook altijd chatten met een student. Zo kom je direct in contact met een masterstudent aan wie je al je vragen kunt stellen over specifieke opleidingen, studeren aan de Universiteit Leiden of het studentenleven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.