Universiteit Leiden

nl en

Introductieweek

Ga jij aan een master beginnen aan de Universiteit Leiden in Den Haag? En is de stad én universiteit nieuw voor je? Dan is er speciaal voor jou The HOP, de introductieweek voor alle nieuwe Haagse studenten.

Update: introductieweken aangepast

De maatregelen die de Nederlandse overheid neemt tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben gevolgen voor de Universiteit Leiden en dus ook voor de introductietijd. De Universiteit Leiden heeft samen met de introductiecommissie, de gemeente, de studie- en studentenverenigingen en nog vele andere partijen haar uiterste best gedaan om een zo aantrekkelijk mogelijk programma te ontwikkelen.

Bekijk de actuele informatie over de introductietijd

The HOP – voluit: The Hague Orientation Programme – is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden in Den Haag en is zowel voor Nederlandse als internationale studenten. In een groep met andere masterstudenten volg je vijf dagen lang een gevarieerd programma en maak je op een feestelijke manier kennis met de stad, universiteit, medestudenten en het Haagse studentenleven.

  •  Je maakt snel (internationale) vrienden en leert je medestudenten kennen.
  • Enthousiaste mentoren maken je razendsnel wegwijs in Den Haag.
  • Kennismaking met je studie, de universiteit en alle studenteninitiatieven.
  • Je ontdekt met medestudenten het Haagse nachtleven.
  • Gevarieerd programma met fantastische feesten en fijne stranddagen.

The Hop vindt plaats voorafgaand aan de start van het academisch jaar. In 2020 is dat van maandag 17 – 21 August 2020. Als je je hebt aangemeld voor een studie in Studielink, ontvang je automatisch een uitnodiging per e-mail om je in te schrijven voor deze introductieweek.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Meer weten over The HOP?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.