Universiteit Leiden

nl en

Nederlandse taalkunde (MA)

Deadlines voor aanmelden

Check de aanmelddeadlines hier.

Start in September

  • Als je een visum of verblijfsvergunning nodig hebt of je verblijfsvergunning moet verlengen, is de aanmelddeadline 1 april.
  • Voor alle anderen is de aanmelddeadline 15 mei.

Start in Februari

  • Als je een visum of verblijfsvergunning nodig hebt of je verblijfsvergunning moet verlengen, is de aanmelddeadline 15 oktober.
  • Voor alle anderen is de aanmelddeadline 15 november.

Let op: Je moet je aanmelden via Studielink en via het online aanmeldportaal van Universiteit Leiden (uSis) vóór de bovengenoemde deadlines.

Andere deadlines

Internationale studenten kunnen huisvesting aanvragen bij de Universiteit Leiden. Ben jij een internationale student en wil je huisvesting aanvragen bij de Universiteit Leiden, meld je dan op tijd aan! Er is maar een beperkte hoeveelheid woningen, dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!  De Universiteit Leiden kan huisvesting niet garanderen. Zorg er dus voor dat je ruim voor de deadline zowel de aanmelding voor je opleiding als je aanvraag voor huisvesting indient. Je hoeft niet met je aanvraag voor huisvesting te wachten tot er een besluit is genomen over jouw toelatingsverzoek. Lees hier meer over huisvesting en wanneer en hoe je dat moet regelen.

Ben je een internationale student en wil jij een studiebeurs of lening aanvragen? Houd er dan rekening mee dat de deadlines hiervoor variëren. Bezoek de studiebeurswebsite voor meer informatie.

>> Ga naar de volgende stap: Stap 3. Verzamel de benodigde documenten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.