Universiteit Leiden

nl en

Nederlandse taalkunde (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Universiteit Leiden Masterdag

Over de Masterweek

Tijdens de online Masterweek kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je bezoekt opleidingspresentaties en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen.

Waarom de Masterweek bezoeken?

De Masterweek is je kans om belangrijke extra informatie te krijgen, zodat je de juiste keuze kan maken. Hier ontdek je wat het beste masterprogramma is voor jou, of het nu gaat om de inhoud van de opleiding of over carrièreperspectieven.

Je hebt soms meer aan het luisteren naar ervaringen uit de eerste hand dan aan het bekijken van welke brochure of website dan ook. Op de Informatiemarkt van de Masterdag kun je praten met docenten en studenten. Maar al te graag delen zij hun ervaringen over de tijd die ze in Leiden hebben doorgebracht, hun succestips en de carrières na hun studie.

De Masterdag is een uitgelezen gelegenheid om het leven op de Universiteit Leiden te ontdekken. Volg een online tour langs de Leidse grachten en ontdek de gebouwen van de Faculteit Geesteswetenschappen waar je gaat studeren, bezoek de collegezalen en zie zelf welke faciliteiten de Universiteit Leiden te bieden heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.