Universiteit Leiden

nl en

Management Publieke Sector (MSc)

Studentenleven

De master Management van de Publieke Sector vindt volledig plaats in Den Haag, internationale stad van vrede en recht. Het onderwijs wordt verzorgd op de Campus Den Haag midden in het centrums. De nabijheid van het openbaar bestuur zorgt voor een vanzelfsprekende verbinding met de publieke organisaties.

Den Haag als studentenstad

Als groeiende en internationaal georiënteerde studentenstad biedt Den Haag jou een mooie mix voor een geweldige studententijd. Geniet van de bruisende, historische binnenstad of pak de fiets of het OV naar het Haagse strand; voor ieder wat wils. Met de centrale ligging van Den Haag in de Randstad en de aanwezigheid van regering en parlement, gemeente Den Haag, ngo’s en internationale organisaties is Den Haag een aantrekkelijke stad om je te vestigen voor studie, stage en werk.

Studievereniging B.I.L.

De Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden (B.I.L.) is de vereniging voor bachelor- en masterstudenten van het Instituut Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. De vereniging is actief formeel en informeel: van interessante lezingen, bezoeken aan bedrijven in private en publieke sector tot aan borrels, leuke studiereizen en kroegentochten. Ook voor de masterstudenten organiseert de B.I.L. samen met hun mastercommissie activiteiten. Het afgelopen jaar werd een rondvaart door Den Haag en een reeks ambassadebezoeken georganiseerd.

POPcorner The Hague

De POPcorner The Hague is een plek en platform voor studenten door studenten. Je kunt daar andere studenten ontmoeten, jouw (studie)vaardigheden ontwikkelen, persoonlijke begeleiding krijgen en je ook inzetten voor andere studenten. 

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.